Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer
Wie is Rika?

Vrijheidsondernemer & goestingdoener

Rika's missie

Een *freaking epic* levensstijl voor alle ambitieuze vrouwen die uit hun baan in loondienst willen losbreken en meer van het leven willen genieten! Want het leven is te kort om af te tellen naar vrijdagmiddag!

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Het ultieme vrijheidsrecept

Vrijheid zit 'm in verschillende aspecten van het leven: financieel, locatie onafhankelijk, mentaal, spiritueel en fysiek. Wat voor de ene een vrij leven is, kan voor de andere totaal het tegenovergestelde zijn. Daarom is het noodzakelijk om jezelf op een dieper level te leren kennen en de verschillende (maatschappelijke) lagen af te pellen en zo bij je kern te komen.


Je bent van kinds af aan geprogrammeerd om hard te werken, "normaal" te doen en in de pas te lopen, maar waar is de fun gebleven? Om het leven op jouw voorwaarden te creëren, waarbij je jouw eigen regels bepaalt, dien je anders te (leren) denken. Nieuwe overtuigingen en denkpatronen moeten geïntegreerd worden want "je blijft krijgen wat je kreeg als je blijft doen wat je deed". Tijd dus voor een diepe duik naar binnen waarmee je niet stap per stap gaat, maar ineens naar next level!

Freedom guide e-book

Gedaan met overleven en achter de feiten aanlopen. Het is tijd om te gaan leven. In deze freedom guide loods ik jou in 4 stappen naar dat vrijere leven!
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik 'm naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig bij mij
Gratis download


freedomguide
Review Christine

Christine

Je was het duwtje dat ik nodig had!

Ik word meteen blij van jouw positieve kijk op het leven. Ik wil heel graag zelfstandig en content in het leven staan. Je was het duwtje dat ik nodig had. Dank je!

Dag Rika, ik kwam je profiel 'per toeval' tegen, downloadde je freedom guide en schreef me gelijk in voor de masterclass.

Ik hou zo van je visie. Ik wil heel graag als freelancer aan het werk om zo veel te kunnen reizen en te werken! Door je masterclass te volgen besef ik nu ... waarom ben ik dit eigenlijk nog niet aan het doen? Waar wacht ik toch op? Dus vanaf vandaag neem ik actie en ga ik dit gewoon waarmaken. Dankje dankje dankje! 

- Hannelore

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Mijn grootste angst is oud worden met spijt.

Ik tackel deze angst door bewust voor mijn dromen te kiezen en volledig ALL-IN te gaan.

Vrijheidsacademy

Met missionbyrika reik ik je de tools aan om dat leven te creëren volledig op jouw voorwaarden. Vanuit passie en "OH MY GOD, waarom weet niet iedereen dit?" ontwikkelde ik een manier waarin ik jou meeneem in dit proces, zodat jij ook bereikt wat je het allerliefst wilt. Ik bouwde een vrijheids-academy waarin je verschillende programma’s kan volgen. Mijn meest complete en allesomvattende training is de ‘out of the box’ waarin je het volledige transformatieproces aangaat. Al de stappen die ik je in deze cursus leer, heb ik zelf doorleeft en pas ik nog steeds dagelijks toe... (it’s a lifestyle 😉).


Ik ben met 2 succesvolle bedrijven, passief inkomen vanuit vastgoed, financiële rust en overvloed en het leven waar ik jaren gelden van droomde, het levende bewijs dat alles wat je ook maar wilt, mogelijk is.

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer
review cursist

Sarina

Eigenlijk wist ik al lang wat ik wilde.!

De eerste lessen van module 1 geven direct verandering binnen de week!!  Ik merk zoveel verandering in mijn gedachten, gedrag én energie, ik ben veel positiever. Je kan dus echt zijn wie wilt zijn. Bedankt, Rika
Mock up OUT OF THE BOX ONLINE TRAINING
€ 297,-
€ 197,-

Out of the box online training

Creëer het leven op jouw eigen voorwaarden.

Na jaren ervaring in persoonlijke ontwikkeling, mijn eigen levenstransformatie, 40+ klanten met doorbraken en een vernieuwde levensstijl, duizenden podcastluisteraars en dagelijkse vragen over hoe ik dit allemaal doe, weet ik precies waar jij tegenaan loopt en wat je nodig hebt om ook het roer om te gooien.


Ik heb al mijn kennis, ervaringen en praktische stappen gebundeld in mijn meest uitgebreide online programma de OUT OF THE BOX.

"Zeer blij met deze inspirerende cursus. Het zit zo goed in elkaar, ben heel blij dat ik ben ingestapt, dankjewel Rika." 

- Leen