Klaar om de geheime manifestatie-blueprint te implementeren die je toelaat jouw meest onrealistische droomleven realiteit te maken? 

Rika Florida

Het is tijd om te breken met je angsten, twijfels en blokkades die je tegenhouden zodat je eindelijk de realiteit manifesteert die mooier is dan je ooit had durven dromen!

 


Welkom, jouw transformatiereis naar je mooiste leven start hier!

Rika Florida

Het is tijd om te breken met je angsten, twijfels en blokkades die je tegenhouden zodat je eindelijk de realiteit manifesteert die mooier is dan je ooit had durven dromen!


Welkom, jouw transformatiereis naar je mooiste leven start hier!

Jouw inner self schreeuwt voor een eenvoudig, toegankelijk en super effectieve manifestatiecursus die bewezen resultaten oplevert om je dromen en ambities werkelijkheid te maken en het leven op je eigen voorwaarden in te richten.

Rika - Missionbyrika
Als je op deze pagina bent, betekent het dat je verlangt en snakt naar resultaten. Je bent hongerig naar veeeeel meer dan wat je momenteel doet of ervaart, en die eetlust valt niet te stillen.


Je bent klaar om vrijheid, overvloed en succes te ervaren in je leven, en diep van binnen weet je al lang dat je gemaakt bent voor meer. Het goede nieuws is dat jouw succes niet enkel onvermijdelijk, maar gegarandeerd is! En in de Magical Manifestation Acedemy ga je precies zien hoe.

Laat me weten of jij jezelf hierin herkent 💕

 • Ondanks dat je maatschappelijk gezien heel veel kan "afvinken", voel jij dat je niet 100% JOUW leven leeft en dat er meer voor je is weggelegd. 


 • Als jij zoals alle andere dromers bent, kijk jij naar de succesvolle manifesteerders die hun beste, vrije, inspirerende leven leiden en vraag jij jezelf af wat HUN zo speciaal maakt... En waarom ben ik nog steeds op hetzelfde punt, en kom ik niet verder?


 • Ze zeggen allemaal dat ze hun droomleven in vrijheid gemanifesteerd hebben en als zij het kunnen, jij het ook kan... maar voor één of andere reden klikt het nog niet voor JOU.


 • En hoewel jij heel hard je best doet om verandering te creëren, gebeurt er in je fysieke realiteit heel weinig.


 • Maar toch weet je diep van binnen, ook al is jouw huidige realiteit niet 100% ideaal, dat het op een dag wél zo is.


 • Je voelt een vertrouwen, een stemmetje in je hoofd dat fluistert om je intuïtie en hart te volgen. Om actie te ondernemen.
Rika - Missionbyrika

En nu ben je naar deze pagina geleidt...

Rika Florida

Je bent op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje dat je tot hiertoe niet vond.

Je vraagt jezelf af welk geheim "succesvolle" en vrije mensen niet delen met de rest van de wereld. Je realiseert je dat er iets moet zijn dat jij gewoon nog niet weet. 


Ik voelde me zeker zo. 


Dus, wat zorgde er bij mij voor dat ik ging van burned-out loonslaaf naar120+K ondernemer in 2 jaar tijd? 


Hoe groeide ik tot de master manifesteerder die ik nu ben?


Welke shift zorgde ervoor dat ik van maandelijks overleven in de ratrace naar overvloed en het leven op mijn eigen voorwaarden ging?


Het antwoord? Wel, ik vereenvoudigde alles.


Ik maakte universele wetten en principes gemakkelijk verstaanbaar. En het belangrijkste: gemakkelijk voor jou om te implementeren. 


Bewust leren manifesteren is eigenlijk heel makkelijk en jouw dromen en ambities, de vrijheid en de overvloed dat je zoekt, is niet zover weg als het lijkt. 


Dus, laat de complexiteit los en leer een veel efficiëntere weg om jouw droomleven te creëren! 


Heel snel krijg je toegang tot de geheime manifestatie-blueprint waar je zo naar verlangt waarin ik je alles uitleg.

Jouw droomleven, vervulde ambities en successen zijn aan de andere kant van de Magical Manifestation Academy

"Eindelijk! Een bewezen strategie om (10x) beter en sneller je droomleven te manifesteren zonder ervaring met de wet van de aantrekking, grote zak geld of al een helder beeld van het leven op je eigen voorwaarden"

Jouw transformatie is onvermijdelijk en gegarandeerd!

Eenmalige investering

7961,-
1497,-

2  maand-termijnen

7961,-
 777,-

6 maand-termijnen

7961,-
277,-

Dit is wat je krijgt:

Onbeperkt en levenslang toegang tot jouw online leeromgeving.

✨ 13 opgenomen modules met 65+ videolessen bomvol onmisbare kennis, ervaring, waarde en inzichten om het onmogelijke mogelijk te maken en jouw vrije droomleven op je eigen voorwaarden te manifesteren

 • Module 1:  Introductie en intentie

In deze introducerende module start je direct praktisch met vertrouwen opbouwen in jezelf en het universum, wat jouw manifestatieproces van hieraf aan versnelt. Je leert de basis waarmee verandering langdurig succesvol blijft en in combinatie met jouw intentie voor komende maanden = de perfecte start van jouw transformatiereis naar het leven op je eigen voorwaarden.


 • Module 2: De kracht van manifesteren

Dat manifesteren 24/7 en voor iedereen werkt, hoef ik je niet meer uit te leggen. Hoewel je nog sceptisch kan zijn of twijfels hebt, ben je na deze module een MANIFESTING POWERHOUSE! Niets werkt zo krachtig in momentum opbouwen en manifesteren dan AL jouw twijfels of belemmeringen overstelpen met een overload aan wetenschappelijk bewijs. Je laat alle misvattingen rond manifesteren los en implementeert wat je wél DIENT in jouw manifestatieproces.


 • Module 3: Jouw onderbewustzijn onder de loop

Omdat je weet dan jouw realiteit voor 95% gevormd word door je onderbewustzijn, leer je in deze module de regels van je onderbewustzijn begrijpen zodat het VOOR JOU gaat werken i.p.v. andersom. Dit vormt de BASIS om van het herprogrammeren een bewust en intentioneel proces te maken, zodat jouw interne shifts in je fysieke externe realiteit manifesteren. Je zet mijn favoriete tools in om jezelf hierbij te empoweren en ondersteunen.


 • Module 4: Universele wetten leven

Universele wetten creëren een energetisch speelveld waarin je ALLES kan aantrekken wat je maar wil. In deze module ontcijfer je het universum en haar wetten zodat jij ze op een makkelijke manier in je dagdagelijkse leven in je voordeel inzet. Je weet precies hoe jij jouw intuïtie gebruikt om sneller en beter te manifesteren en je laat alles los wat deze connectie voor jou persoonlijk blokkeert.


 • Module5: Creëer jouw visie

Het grotere plaatje van jouw droomleven op je eigen voorwaarden helder krijgen is superbelangrijk. Jouw visie geeft je richting en is minstens even belangrijks als de geïnspireerde actie die je hiervoor onderneemt. En dat is wat de meeste mensen vergeten.. daarom blijven ze doelloos rondrijden zonder uit te komen waar ze willen: omdat ze vergeten hun GPS in te stellen. Maar jij niet! Jij stelt de juiste vragen, stapt in de meest effectieve energie en creëert jouw persoonlijke visionboard dat je in jouw realiteit manifesteert.

 

 • Module 6: Belemmerende overtuigingen

Om je onderbewustzijn te herprogrammeren met overtuigingen die je 100% dienen onderweg naar jouw mooiste leven, breng je eerst in kaart welke huidige belemmeringen je manifestaties tegenhouden en blokkeren. Dit doe je aan de voordeel-gevolg strategie waarin we samen diepgaand jouw innerlijke magneet ontdoen van alle energetische debris dat je niet dient,  zodat je beter en sneller kan manifesteren.


 • Module7: Herprogrammering overtuigingen

Als je denkt dat jij degene bent die jouw droomleven moet aantrekken, think again!

Deze verlangens, doelen en dromen willen aangetrokken worden door jou! Het universum zit letterlijk te wachten tot jij die energetische match wordt met dit droomleven zodat het manifesteren instant kan gaan. Je bouwt verder op Module 6 met de belemmerende overtuigingen formule (7 stappen) waarin jij jouw nieuwe waarheid en verhaal installeert en EMBODIED. Je zet hierbij de speciaal ontworpen tools in die dit proces versterken.


 • Module 8: Creëer jouw 12 maanden visie

Van big picture visie naar concreet en tastbaar! Om je overtuigingen VOOR je te laten werken en op de best mogelijke manier met het universum te communiceren, deel je jouw dromen, verlangens en goals op in kleinere focuspunten. Je zet de geloofwaardigheidsladder in om vertrouwen op te bouwen in jezelf, het universum en jouw manifestatieproces.


 • Module9: EMBODY de next level versie van jezelf

Er bestaan oneindig veel verschillende tijdlijnen en versies van jou parallel naast elkaar. Het is net zoals bij een tv: er bestaan oneindig veel tv-zenders naast elkaar op dezelfde moment. Je kan ze niet allemaal tegelijk zien, maar de frequentie waarop jij bent afgestemd, zie jij op jouw scherm (= jouw realiteit). Je kan zelf kiezen welke zender jij op tv (in je leven) wil zien, want jij bent in controle over de afstandsbediening (frequentie die je uitstraalt). Jij voelt jouw verlangens en dromen omdat je op een andere tijdlijn deze realiteit nu al leeft, en jouw Higher Self stuurt je deze signalen, want ze ziet al wat er mogelijk is voor jou. Je gaat in deze module de next level versie van jezelf EMBODIEN, in haar frequentie stappen en 10 keer sneller jouw meest onrealistische droomleven manifesteren. + je leert in deze module mijn favoriete en meest effectieve tool inzetten om beter en sneller te manifesteren.


 • Module 10: Stap in het vertrouwen en neem inspired action

YES YES YES, je gaat TIME COLLAPASEN!! Je leert jouw rol als co-creator met het universum en hiermee ga je quantum jumps maken, want jouw dromen aantrekken in je fysieke realiteit kost geen tijd, het is een gevolg van jouw energetische match en alignement


 • Module 11: Het personaliseren van jouw manifestatiereis

Ik hou van een persoonlijke aanpak, want in het manifesteren is er geen one size fits all. Je manifesteert niet enkel jouw droomleven dat er langs de buitenkant goed uitziet, maar eentje dat overloopt van voldoening en geluk van binnenuit. En daarom is het belangrijk om in alignement te leven met je persoonlijkheidstype en Human Design, waar je alles over leert en implementeert in deze module zodat je het leven creëert dat écht bij je past, helemaal op JOUW eigen voorwaarden.


 • Module 12: Jouw nieuwe basis

Alleen toegepaste kennis is van waarde, en manifesteren is geen “15 minuten per dag-ritueel”, het is jouw nieuwe LEVENSWIJZE. Maak gebruik van het momentum, implementeer mijn allerlaatste tips voor levenslang succes en geniet van jouw transformatiereis.


 • Module 13: YOU DID IT

Afsluit Magical Manifestation Academy + jouw persoonlijke MMA certificaat.

Persoonlijke begeleiding van Rika via maandelijkse LIVE Q&A's.

✨  6 maanden (26 weken) persoonlijke begeleiding via LIVE zoomsessies waar al jouw vragen beantwoord worden.

Voor het komende half jaar krijg je persoonlijke begeleiding in jouw transformatieproces waarbij je op al jouw vragen antwoord krijgt, geholpen en ondersteund wordt.

4 speciaal ontworpen audio subliminals

✨  Als je dacht dat jij degene was die hard moest werken om de transformatie naar vrijheid te maken, say no more! Met deze krachtige en effectieve tool heb ik het werk al voor je gedaan en hoef jij dus enkel op PLAY te drukken en je onderbewustzijn word op automatische piloot geherprorgammeerd voor overvloed en succes! 


* Je hebt toegang tot de affirmaties die ik gebruikte om de verschillende subliminals te maken zodat je precies weet wat er in je onderbewustzijn word geprogrammeerd!*

10 Exclusieve bonussen T.W.V. €2970 🎁

Bonus: Manifestatie routines en rituelen T.W.V. €297

Bonus: Intentiedocument T.W.V. €247

Bonus: 3 Begeleide meditaties T.W.V. 297

Bonus: Audio onderbewustzijn herprogrammering T.W.V. €197

Bonus: 10 affirmatiescreensavers T.W.V. €197

Bonus: 3 Visualisaties T.W.V. €297

Bonus: 2 Clearing audio’s T.W.V. 247

Bonus: Bonusmodule human design + persoonlijkheidstypes T.W.V. €497

Bonus: Overzicht in je financiën document T.W.V. €197

Bonus: Masterclass financiële vrijheid T.W.V. €497

"Ik ben zo blij en dankbaar dat ik ja durfde zeggen tegen mezelf en jouw programma. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe anders en gelukkiger ik me voel. Het was de beste investering die ik al in mezelf gemaakt heb. Eindelijk heb ik helderheid in mijn ideale leven en weet ik precies hoe ik dit ga doen. Je kan wel leren manifesteren, maar zonder jouw praktische kant komt je alsnog nergens. Dankjewel voor deze levensveranderende training.”

- Sandra

TOTALE WAARDE  7961.-

Manifesteer jouw meest onrealistische dromen en ambities 👉🏻
Je krijgt al toegang vandaag voor slechts 277.-

De waanzinnige transformatie van Sarina 🙏🧡

Deelneemster out of the box- traject + Magical Manifestor Academy.
Krijg onmiddellijk toegang >>

Hiii, ik ben Rika

2/4 manifesting generator in human design, self-made financieel vrije ondernemer en levensgenieter die bouwt aan vrijheid voor iedereen.
Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Als manifestatie-expert en coach, financieel vrije goestingdoener en CEO van missionbyrika, is het mijn missie om jou te laten zien dat jouw meest onrealistische droomleven en ambities dichterbij zijn dan je nu wellicht denkt.


Door vrouwen net zoals jij te leren om vanuit alignement te leven, verhalen en overtuigingen te herprogrammeren die je tegenhouden om je hoogste potentieel te bereiken en praktisch aan de slag te gaan met alle manifestatiewetten en principes zodat ook jij jouw eerst zo onrealistische droomleven tot jouw realiteit maakt.


Ik help vrouwen om elk aspect van hun eigen leven waanzinnig te uplevellen en ik kan niet wachten om de tools, lessen en inzichten met je te delen die je daar brengen.

"200.000 euro gemanifesteerd!! 6 weken nadat ik me inschreef voor je programma. Ik heb zóveel stappen gezet na de laatste Q&A met jou, Rika. Ik schreef mezelf een check van 200K en 6 weken later is dit gewoon gemanifesteerd. En dat niet alleen, ik ben ook gevraagd om met mijn schilderijen een expo te doen en ik ben pas net begonnenAlles gaat heel snel ineens.. ik voel me heel dankbaar waw."


- Eva

Ik wil dat je met vertrouwen registreert, dus dit is mijn 14 dagen geld terug garantie.

Kom je er binnen 14 dagen achter dat de Magical Manifestation Academy toch niets voor je is? Dan krijg je, zonder gedoe, het volledige bedrag terug. Je kan dus veilig instappen en loopt hierdoor geen enkel risico. 

Klik hier om je te registreren
Start vandaag al voor slechts 277.-
Mock up MMA
7961,-
1497,-

Complete online transformatie training Magical Manifestation Academy

De uitgeteste en bewezen strategie (>100 vrouwen) die de brug vormt tussen je huidige realiteit en jouw dromen en ambities

Wordt een manifestatie QUEEN >>>
Betalen in termijnen mogelijk.
review cursist

Sarina

Ons droomhuis, m'n eigen bedrijf en beleggingsgroep gemanifesteerd!

Samen met mijn partner heb ik het afgelopen jaar zo veel bereikt na het volgen van je programma. Zo heb ik mijn huidige manager functie bewust gemanifesteerd, ons eigen droomhuis EXACT in de straat waar we het wilden, creëerden we meerdere inkomstenstromen, begon ik een eigen bedrijf en startten we een beleggingsgroep op met vrienden om hier samen mee bezig te zijn. Eindelijk heb ik rust in mijn hoofd, ik schiet ik niet meer met losse flodders maar weet ik precies hoe ik ALLES kan manifesteren wat ik maar wil. Ik voel mij zoveel positiever, blijer en heb meer energie! Het is niet te beschrijven wat voor stappen ik gezet heb door deze training en de Q&A's te volgen. Dankjewel Rika!

Yes ik ben er zo klaar voor, maar...

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Wat als ik vragen heb voor/tijdens/na de training?

Het is heel normaal dat je vragen hebt, af en toe tegen een blokkade aanloopt of ergens mee struggled. De transformatie naar vrijheid en overvloed is simpel, maar niet altijd makkelijk. Daarom krijg je een half jaar toegang tot de LIVE Q&A's waarbij jij alles kan bespreken en vragen. Ik ben hier om jou te helpen, empoweren en ondersteunen in jouw proces naar het leven en de ambities waar jij van droomt. Je kan al je vragen insturen via het vragenformulier dat je ontvangt wanneer jij je registreert. Kan je er een keer niet LIVE bij zijn? Geen zorgen, alle ingezonden vragen worden beantwoord en je krijgt toegang tot de replays.

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoelang heb ik toegang tot de online training?

Je hebt levenslang toegang tot je online leeromgeving (+ tot alle toekomstige updates, yes je leest het goed: je groeit levenslang mee 🥰).

Vanaf je inschrijving zo meteen, krijg je 6 maanden persoonlijke begeleiding via de maandelijkse LIVE Q&A's.

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Ik twijfel, is de Magical Manifestation Academy wel voor mij?

De vraag is niet waarom je twijfelt, maar welke signalen je het universum in wilt sturen. Jij wilt jouw droomleven en ambities toch ook waarmaken? Waar wacht je dan op? Het perfecte moment komt nooit, dat creëer je zelf! Je staat op het punt om de complete manifestatie-blueprint te ontdekken die je toelaat je meest vrije, onrealistische droomleven te creëren. Je hebt een 14 dagen terug garantie, mocht de training echt niets voor je zijn, krijg je met liefde jouw instapbedrag terugbetaald. 

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Is de cursus te combineren met een job of studie?

Yes, absoluut! Het is de perfecte combinatie omdat jij op jouw eigen tempo zelf bepaald wanneer jij de modules en lessen doorloopt en toepast. Jij kiest je eigen agenda. Er zit waanzinnig veel waarde, ervaring en kennis in deze training, letterlijk ALLES wat je nodig hebt om de brug tussen je huidige realiteit en je dromen en ambities te bouwen. Daarom krijg je ook levenslang toegang 💕.

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoe lang is de doorloop tijd van de training?

De Magical Manifestation Academy is een 18 weken transformatietraining. Je krijgt stapsgewijs toegang tot nieuwe content: videolessen van Rika (13 modules in totaal) waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Er zijn bij elke module opdrachten en oefeningen die je op je eigen tempo doet en maandelijks is er een LIVE Q&A waar je terecht kan voor alles waar je tegenaan loopt. De videolessen zijn kort en bondig, zodat je dit makkelijk kan implementeren en wekelijks jouw momentje hiervoor kan nemen (zonder dat het je uren tijd kost). Je hebt 6 maanden toegang tot de live Q&A's en ongelimiteerd toegang tot de content jouw online leeromgeving.
Leen out of the box

Leen

Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken!

Sinds ik je online traject volgde ben ik meer van mezelf gaan houden. Ik voel me zoveel beter, ik doe weer wat ik graag doe. Hierdoor voel ik me ook een stuk gelukkiger en heb ik vaak meer rust in mijn hoofd. Ik sta veel positiever tegenover geld en ben veel bewuster over mijn eigen verhaal maar ook van dat van anderen. Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken. Nu, een jaar later kan ik echt zeggen dat als ik de cursus niet had gevolgd ik nog niet had gestaan waar ik nu sta. Daarom raad ik jouw coaching aan, ik kom uit een diepe put en had hier niet zo snel uit geraakt zonder deze training. Dankjewel Rika!

Mock up MMA
7961,-
1497,-

Krijg onmiddellijk toegang tot de volledige manifestatie-blueprint en maak je dromen en ambities werkelijkheid!

Online resultaatgerichte 5 maanden-transformatie manifestatietraining voor ambitieuze vrouwen die groots willen gaan in hun leven en klaar zijn met de middelmaat!

“Ik ben zoals jij het omschrijft: een magneet voor al het goede, want het is ongelofelijk hoeveel meer positiviteit ik aantrek. En niet alleen ik, ook mijn omgeving merkt het op en ik kreeg al enkele keren de vraag wat ik anders doe. Ik sta met veel meer vertrouwen in het leven en heb een heel nieuwe mindset waarvan ik vertrek, want ik geloof voor het eerst dat ik echt alles kan bereiken wat ik wil. Dus, dankjewel hiervoor! Ik ben in bijberoep en wil groeien naar hoofdberoep als freelancer, en ik voel aan alles dat dit snel mijn nieuwe leven is, ik trek ook hele andere en meer passende klanten aan sinds ik jouw programma volgde, omdat ik nog beter weet wat ik écht wil. Supergaaf dat ik eerst geen idee had hoe dit werkte, en nu alles vanzelf lijkt te gaan.”


- Sofie

Start jouw transformatiereis  >>> 
Start vandaag al voor 277.-