Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer
Wie is Rika?

Fulltime levensgenieter, goestingdoener en vrijheidsondernemer!

2/4 manifesting generator in human design, self-made financieel vrije ondernemer en levensgenieter die bouwt aan vrijheid voor iedereen.

Als mindset en manifestatie-expert, financieel vrije goestingdoener en CEO van missionbyrika, is het mijn missie om jou te laten zien dat jouw meest vrije en onrealistische droomleven dichterbij is dan je nu wellicht denkt.

Door vrouwen net zoals jij te leren om vanuit alignement te leven, verhalen en overtuigingen te herprogrammeren die je tegenhouden om je hoogste potentieel te bereiken en praktisch aan de slag te gaan met alle principes voor financiële vrijheid, zodat ook jij jouw eerst zo onrealistische droomleven tot jouw realiteit maakt.

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Ik help vrouwen om elk aspect van hun eigen leven waanzinnig te uplevellen en ik kan niet wachten om de tools, lessen en inzichten met je te delen die je daar brengen.

Ondernemen, investeren, reizen, ... mijn man en ik doen het SAMEN, want dat is voor ons de essentie van het leven én de allergrootste drijfveer om financieel vrij te genieten!


En dat gun ik jou ook.

Registreer je volledig gratis voor mijn online webinar "Het geheim om sneller uit de ratrace te ontsnappen" om ook financiële overvloed te leren aantrekken doormiddel van universele wetten.