Financieel keuzevrij - de MASTERCLASS

De 3-staps geheime strategie waarmee ik van burned-out loonslaaf naar 120K+ ondernemer ging binnen 2 jaar


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Creëer financiële keuzevrijheid 

Een gloednieuwe en unieke BLUEPRINT om financieel keuzevrij te worden en jouw meest onrealistische droomleven in te stappen!
Financiële keuzevrijheid

Klaar om de vrijheids-blueprint te implementeren die je toelaat jouw meest onrealistische droomleven realiteit te maken? 

Rika Bali

Het is tijd om te breken met je angsten, twijfels en blokkades die je tegenhouden zodat je eindelijk het leven op jouw eigen voorwaarden kan leven!

 


Welkom, jouw transformatiereis naar vrijheid start hier!

Jouw inner self schreeuwt voor een eenvoudig, toegankelijk en super effectieve manifestatiecursus die bewezen resultaten oplevert om financieel keuzevrij te worden en uit de ratrace te ontsnappen!

Missio,byrika Valencia
Als je op deze pagina bent, betekent het dat je verlangt en snakt naar resultaten. Je bent hongerig naar veeeeel meer dan wat je momenteel ervaart, en die eetlust valt niet te stillen.


Je bent klaar om vrijheid, overvloed en succes te ervaren in je leven, en diep van binnen weet je al lang dat je gemaakt bent voor meer. Het goede nieuws is dat jouw succes niet enkel onvermijdelijk, maar gegarandeerd is! En in de out of the box ga je precies zien hoe.

Laat me weten of jij jezelf hierin herkent 💕

 • Ondanks dat je maatschappelijk gezien heel veel kan "afvinken", voel jij dat je niet 100% JOUW leven leeft en dat er meer voor je is weggelegd. 


 • Als jij zoals alle andere dromers bent, kijk jij naar de succesvolle manifesteerders die hun beste, vrije, inspirerende leven leiden en vraag jij jezelf af wat HUN zo speciaal maakt... En waarom ben ik nog steeds op hetzelfde punt, en kom ik niet verder?


 • Ze zeggen allemaal dat ze hun droomleven en vrijheid gemanifesteerd hebben en als zij het kunnen, jij het ook kan... maar voor één of andere reden klikt het nog niet voor JOU.


 • En hoewel jij heel hard je best doet om verandering te creëren, gebeurt er in je fysieke realiteit heel weinig.


 • Maar toch weet je diep van binnen, ook al is jouw huidige realiteit niet 100% ideaal, dat het op een dag wél zo is.


 • Je voelt een vertrouwen, een stemmetje in je hoofd dat fluistert om je intuïtie en hart te volgen. Om actie te ondernemen.
Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

En nu ben je naar deze pagina geleidt...

Missio,byrika Valencia

Je bent op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje dat je tot hiertoe niet vond.

Je vraagt jezelf af welk geheim "succesvolle" en vrije mensen niet delen met de rest van de wereld. Je realiseert je dat er iets moet zijn dat jij gewoon nog niet weet. 


Ik voelde me zeker zo. 


Dus, wat zorgde er bij mij voor dat ik ging van burned-out loonslaaf naar100+K ondernemer in 2 jaar tijd? 


Hoe groeide ik tot de master manifesteerder die ik nu ben?


Welke shift zorgde ervoor dat ik van maandelijks overleven in de ratrace naar overvloed ging?


Het antwoord? Wel, ik vereenvoudigde alles.


Ik maakte universele wetten en principes gemakkelijk verstaanbaar. En het belangrijkste: gemakkelijk voor jou om te implementeren. 


Bewust leren manifesteren is eigenlijk heel makkelijk en het vrije leven dat je zoekt is niet zover weg als het lijkt. 


Dus, laat de complexiteit los en leer een veel efficiëntere weg om jouw droomleven te creëren! 


Heel snel krijg je toegang tot de geheime vrijheids-blueprint waar je zo naar verlangt waarin ik je alles uitleg.

Jouw leven in keuzevrijheid en overvloed is aan de andere kant van de OUT OF THE BOX!

"Eindelijk! Een bewezen strategie om snel uit de ratrace te ontsnappen ZONDER grote zak geld, ervaring met de wet van de aantrekking of al een helder beeld van jouw droomleven."

Jouw transformatie is onvermijdelijk!

Eenmalige investering

6858,-
497,-

2 maandtermijnen

6858,-
 287,-

3 maandtermijnen

6858,-
197,-

Dit is wat je krijgt:

Onbeperkt en levenslang toegang tot jouw online leeromgeving.

✨ 10 opgenomen modules met 65+ videolessen bomvol onmisbare kennis, ervaring, waarde en inzichten om jouw droomleven in vrijheid te manifesteren

 • Module 1: Introductie + de 7 basisprincipes voor succes en vrijheid (14 lessen)

Vanuit de meest alignde energie en communicatie zend jij jouw transformatie-intentie uit voor de komende weken en maanden. Hoewel vrijheid en succes voor iedereen is weggelegd, zijn deze 7 basisprincipes onmisbaar zijn in het aantrekken van overvloed. In deze eerste module start je praktisch en zet je ook direct mijn favoriete tools in, zodat universele wetten onmiddellijk voor jou beginnen werken en jouw meest onrealistische droomleven helder, concreet en onvermijdelijk wordt.


 • Module 2: De vrijheids-blueprint (9 lessen)

Jouw blueprint, conditionering en programmering stuurt meer dan 95% van al je acties aan, en zoals jij weet, bepalen jouw acties je resultaten en dus je realiteit. Als jij vrijheid verlangt, een financieel overvloedig leven ver weg van de haastige ratrace, weet jij waar het innerlijk “werk” te doen valt.

YES, je gaat jouw complete blueprint onder de loop nemen (3 grote peilers), je interne financiële thermostaat helen, herstellen en uplevellen. Met de 4 stappen voor blijvende verandering laat je los wat je niet meer dient én installeer je de nieuwe vrijheid-blueprint waarmee overvloed manifesteren vanzelf gaat.


 • Module 3  en 4 : Unlock de succesmindset DEEL 1 en DEEL 2  (15 lessen)

Dat financieel succes geen toeval is, hoef ik je niet meer te vertellen. Maar wat maakt vrije mensen dan zo succesvol? Wel, ze denken, doen en handelen volgens bepaalde patronen die jij in deze 2 modules ontdekt. Jij staat op het punt om deze complete denkwijze en blueprint te implementeren en de mindsetshifts te maken die financiële vrijheid garandeert.


 • Module 5: Manifesteren & universele wetten (7 lessen)

Voordat je de 12 onomkeerbare en universele wetten ontdekt, implementeert en in jouw voordeel leert inzetten, duik je de diepte in rond het de wetenschap achter manifesteren. Niets werkt zo krachtig in momentum opbouwen en manifesteren dan AL jouw twijfels of belemmeringen overstelpen met een overload aan wetenschappelijk bewijs. In deze module implementeer je de tools waarmee je niet alleen als een malle manifesteert, maar ook hoe je dit voor jou op de meest alingede manier doet.


 • Module 6: Financiële vrijheid (11 lessen)

Rijkdom is een keuze. En voor iedereen weggelegd. Je hoeft alleen maar te weten HOE dan. In deze module leer je de energetische en praktische kant van financiële vrijheid, zodat geld voor jou nooit nog de reden hoeft te zijn om niet jouw mooiste leven te creëren. Als jij klaar bent met alleen maar keihard te werken, je kostbare tijd in te ruilen voor geld, ga je smullen van deze module want vrijheid was nog nooit zo dichtbij!


 • Module 7 + 8: Manifestatieproces: jouw droomleven aantrekken DEEL 1 en 2 (16 lessen)

Spoiler: Als je denkt dat jij degene bent die jouw droomleven moet aantrekken, think again!


Deze verlangens, doelen en dromen willen aangetrokken worden door jou! Het universum zit letterlijk te wachten tot jij die energetische match wordt met dit droomleven zodat het manifesteren instant kan gaan. En dat is precies wat je in deze modules gaat doen! Met het 8-stappen-manifestatieproces en krachtige tools ga je time collapsen en quantum jumps maken, want jouw dromen aantrekken in je fysieke realiteit kost geen tijd, het is een gevolg van jouw energetische match en alignement!


 • Module 9: Het personaliseren van jouw transformatiereis (5 lessen)

Ik hou van een persoonlijke aanpak, want in het manifesteren is er geen one size fits all. Je manifesteert niet enkel jouw droomleven dat er langs de buitenkant goed uitziet, maar eentje dat overloopt van voldoening en geluk van binnenuit. En daarom is het belangrijk om in alignement te leven met je persoonlijkheidstype en Human Design, waar je alles over leert en implementeert in deze module zodat je het leven creëert helemaal op JOUW eigen voorwaarden.


 • Module 10: Maak van manifesteren een levenswijze (5 lessen)

Alleen toegepaste kennis is van waarde, en manifesteren is geen “15 minuten per dag-ritueel”, het is jouw nieuwe LEVENSWIJZE. Maak gebruik van het momentum, implementeer mijn allerlaatste tips voor levenslang succes en geniet van jouw transformatiereis.

Persoonlijke begeleiding van Rika via maandelijkse LIVE Q&A's.

✨  6 maanden (26 weken) persoonlijke begeleiding via LIVE zoomsessies waar al jouw vragen beantwoord worden.

Voor het komende half jaar krijg je persoonlijke begeleiding in jouw transformatieproces waarbij je op al jouw vragen antwoord krijgt, geholpen en ondersteund wordt.

3 speciaal ontworpen audio subliminals

✨  Als je dacht dat jij degene was die hard moest werken om de transformatie naar vrijheid te maken, say no more! Met deze krachtige en effectieve tool heb ik het werk al voor je gedaan en hoef jij dus enkel op PLAY te drukken en je onderbewustzijn word op automatische piloot geherprorgammeerd voor overvloed en succes! 


* Je hebt toegang tot de affirmaties die ik gebruikte om de verschillende subliminals te maken zodat je precies weet wat er in je onderbewustzijn word geprogrammeerd!*

11 Exclusieve bonussen T.W.V. €2561 🎁

BONUS: OWN jouw dag routine masterclass om dagelijks op hoge frequentie te vibreren T.W.V. € 297

BONUSIntentiedocument om jezelf dagelijks te programmeren voor succes, geluk en overvloed T.W.V. € 197

BONUS: 2 visualisaties om supersnel de brug te bouwen tussen je huidige realiteit en je droomleven T.W.V. €247

BONUS: 5 minuten ochtendmeditatie om jezelf positief op te laden voor je dag start T.W.V. €147

BONUS: Audio onderbewustzijn herprogrammering om dagelijks ontvankelijk te zijn voor al het goede T.W.V. €197

BONUS: Mindsetbundel 3 audio's voor vertrouwen, overvloed en energie boost T.W.V. €297

BONUS: 10 affirmatie screensavers om je onderbewustzijn supersnel en krachtig te programmeren T.W.V. €197

BONUS: Masterclass angsten overkomen en loslaten omdat deze lage energiefrequenties je niet dienen T.W.V. €197

BONUS: Masterclass Persoonlijkheidstypes & Human design om JOUW manier van leven te omarmen T.W.V. €297

BONUS: Overzicht in financiën document: meer geld aan trekken begint bij geld beheren en managen T.W.V. €197

BONUS: Masterclass financiële vrijheid met beleggingsexpert omdat de mogelijkheden voor iedereen oneindig zijn T.W.V. €297

"Ik heb eindelijk een plan voor mijn leven en de toekomst! Zowel drastische leuke veranderingen op korte termijn als plannen voor lange termijn. WAUW, hoezo leren we DIT niet op school? Dit programma zou iedereen moeten volgen, ik voel me zo gelukkig sindsdien."


- Eline

TOTALE WAARDE  6858.-

Let op: bonussen en korting verloopt snel

Zeg maar dag tegen de ratrace 👋
Je krijgt al toegang vandaag voor slechts 197.-

De waanzinnige transformatie van Sarina 🙏🧡

"Ons droomhuis, m'n eigen bedrijf en beleggingsgroep gemanifesteerd!"


Samen met mijn partner heb ik het afgelopen jaar zo veel bereikt na het volgen van de out of the box. Zo heb ik mijn huidige manager functie bewust gemanifesteerd, ons eigen droomhuis EXACT in de straat waar we het wilden, creëerden we meerdere inkomstenstromen, begon ik een eigen bedrijf en startten we een beleggingsgroep op met vrienden om hier samen mee bezig te zijn. Eindelijk heb ik rust in mijn hoofd, ik schiet ik niet meer met losse flodders maar weet ik precies hoe ik ALLES kan manifesteren wat ik maar wil. Ik voel mij zoveel positiever, blijer en heb meer energie door de out of the box.


Het is niet te beschrijven wat voor stappen ik gezet heb door deze training en de Q&A's te volgen. Dankjewel Rika!

Krijg onmiddellijk toegang >>

Hiii, ik ben Rika

2/4 manifesting generator in human design, self-made financieel vrije ondernemer en levensgenieter die bouwt aan vrijheid voor iedereen.
Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Als mindset en manifestatie-expert, financieel vrije goestingdoener en CEO van missionbyrika, is het mijn missie om jou te laten zien dat jouw meest vrije en onrealistische droomleven dichterbij is dan je nu wellicht denkt.


Door vrouwen net zoals jij te leren om vanuit alignement te leven, verhalen en overtuigingen te herprogrammeren die je tegenhouden om je hoogste potentieel te bereiken en praktisch aan de slag te gaan met alle principes voor financiële vrijheid, zodat ook jij jouw eerst zo onrealistische droomleven tot jouw realiteit maakt.


Ik help vrouwen om elk aspect van hun eigen leven waanzinnig te uplevellen en ik kan niet wachten om de tools, lessen en inzichten met je te delen die je daar brengen.

200.000 euro gemanifesteerd!! 6 weken nadat ik in het out of the box-traject stapte.
Ik heb zóveel stappen gezet na de laatste Q&A met Rika. Ik schreef mezelf een check van 200K en 6 weken later is dit gewoon gemanifesteerd. En dat niet alleen, ik ben ook gevraagd om met mijn schilderijen een expo te doen en ik ben pas net begonnen. Alles gaat heel snel ineens.. ik voel me heel dankbaar waw.
-Eva

Ik wil dat je met vertrouwen registreert, dus dit is mijn 14 dagen geld terug garantie.

Kom je er binnen 14 dagen achter dat de out of the box toch niets voor je is? Dan krijg je, zonder gedoe, het volledige bedrag terug. Je kan dus veilig instappen en loopt hierdoor geen enkel risico. 

Klik hier om je te registreren
Start vandaag al voor slechts 197.-
Steffi - Deelneemster out of the box

Steffi

"Vrijheid binnen het jaar!!"

Ik kan zeggen dat mijn leven op korte tijd hard getransformeerd is. Alles gaat met stapjes, maar als het 1x duidelijk is gaat het ook zooo snel! Dus, nogmaals Rika.. DANKJEWELLLL. .. Want zonder jou had ik misschien nog als een dolle rondgelopen. Ik volg zangcoaching en ben in een band terecht gekomen, 1 van mijn grootste dromen ooit!! Ik werk deeltijds zelfstandig en plan mijn dagen hoe ik het zelf wil. Nu sluit mijn werk aan bij mijn leven en niet meer andersom, dit geeft zoveel vrijheid! Ik leef bewuster, ben gaan investeren, drink geen alcohol meer en sport. Mijn leven staat niet meer stil en het vertrouwen in het universum wordt steeds groter want OMG het is allemaal zo echt.

OUT OF THE BOX-traject
6858,-
497,-

Wordt financieel keuzevrij met het OUT OF THE BOX programma

De LEVEL-UP op mindset, financieel en persoonlijk vlak die jij nodig hebt om de brug te bouwen tussen je huidige realiteit en je droomleven in vrijheid. 

Ontsnap ook uit de ratrace >>>
Betalen in termijnen mogelijk.

Yes ik ben er zo klaar voor, maar...

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Wat als ik vragen heb voor/tijdens/na de training?

Het is heel normaal dat je vragen hebt, af en toe tegen een blokkade aanloopt of ergens mee struggled. Jouw leven naar vrijheid transformeren is simpel, maar niet altijd makkelijk. Daarom krijg je een half jaar toegang tot de LIVE Q&A's waarbij jij alles kan bespreken en vragen. Ik ben hier om jou te helpen, empoweren en ondersteunen in jouw proces naar vrijheid. Je kan al je vragen insturen via het vragenformulier dat je ontvangt wanneer jij je registreert. Kan je er een keer niet LIVE bij zijn, geen zorgen, alle ingezonden vragen worden beantwoord en je krijgt toegang tot de replays.

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoelang heb ik toegang tot de online training?

Je hebt levenslang toegang tot je online leeromgeving (+ tot alle toekomstige updates, yes je leest het goed: je groeit levenslang mee 🥰) én je krijgt hierbij nog eens 26 weken -vanaf je inschrijving zo dadelijk- persoonlijke begeleiding van mij via de maandelijkse LIVE Q&A's.
Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Ik twijfel, is de out of the box wel voor mij?

De vraag is niet waarom je twijfelt, maar welke signalen je het universum in wilt sturen. Jij wilt jouw droomleven toch ook waarmaken? Waar wacht je dan op? Het perfecte moment komt nooit, dat creëer je zelf! Je staat op het punt om toegang te krijgen tot de complete vrijheids-blueprint. Je hebt een 14 dagen terug garantie, mocht de training echt niets voor je zijn, krijg je met liefde jouw instapbedrag terugbetaald. 

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Is het traject te combineren met een job of studie?

Yes, absoluut! Het is de perfecte combinatie omdat jij op jouw eigen tempo zelf bepaald wanneer jij de modules en lessen doorloopt en toepast. Jij kiest je eigen agenda. Er zit waanzinnig veel waarde en kennis in deze training, letterlijk ALLES wat je nodig hebt om naar vrijheid te transformeren, daarom krijg je ook levenslang toegang 🧡.

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Ik heb geen enkele financiële kennis, is het dan ook voor mij?

First of all, die had ik zelf ook niet! Ik ben opgegroeid in een omgeving waar hard werken, sparen voor nood en angsten/tekorten rondom geld de norm waren. Wist ik veel dat heel veel van deze overtuigingen er in de eerste plaats voor zorgden dat ik geen financiële overvloed kon aantrekken... Je hoeft geen financiële kennis te hebben op voorhand, dat krijg je allemaal supereenvoudig en in hapklare informatie in de training uitgelegd, zowel van mij als van een beleggingsexpert die bij de bank werkt. Het enige dat jij nodig hebt, is een brandend verlangen naar je droomleven in vrijheid en de rest volgt vanzelf!

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoe lang is de doorloop tijd van de training?

De out of de box is een online, 3 maanden weken transformatietraining. De eerste 12 weken (3maanden) krijg je stapsgewijs toegang tot nieuwe content: videolessen van Rika (10 modules in totaal) waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Er zijn bij elke module opdrachten en oefeningen die je op je eigen tempo doet en maandelijks is er een LIVE Q&A waar je terecht kan voor alles waar je tegenaan loopt. De videolessen zijn kort en bondig, zodat je dit makkelijk kan implementeren en wekelijks jouw momentje hiervoor kan nemen (zonder dat het je uren tijd kost). Je hebt 6 maanden toegang tot de live Q&A's en ongelimiteerd toegang tot de content jouw online leeromgeving.
Leen out of the box

Leen

Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken!

Sinds ik de out of the box volgde ben ik meer van mezelf gaan houden. Ik voel me zoveel beter, ik doe weer wat ik graag doe. Hierdoor voel ik me ook een stuk gelukkiger en heb ik vaak meer rust in mijn hoofd. Ik sta veel positiever tegenover geld en ben veel bewuster over mijn eigen verhaal maar ook van dat van anderen. Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken.


Nu, een jaar later kan ik echt zeggen dat als ik de cursus niet had gevolgd ik nog niet had gestaan waar ik nu sta. Daarom raad ik de out of de box ook aan, ik kom uit een diepe put en had hier niet zo snel uit geraakt zonder deze training. Dankjewel Rika!

OUT OF THE BOX-traject
6858,-
497,-

Krijg onmiddellijk toegang tot de Out of the box-blueprint voor jouw leven in vrijheid.

Een gloednieuwe en unieke BLUEPRINT om financieel keuzevrij te worden en jouw meest onrealistische droomleven in te stappen!

Ja, ik wil de blueprint voor vrijheid implementeren >>>


Claim hier je korting én bonussen 🎁
"Ik trek zoveel meer positiviteit aan, en ik merk dat ik niet de enige ben dat verandert. Mijn omgeving lijkt geïnspireerd en vragen vaak wat ik doe om altijd zo positief te zijn. Ik handel eindelijk vanuit vertrouwen in plaats van angst (en dat in deze tijd) en geloof voor het eerst dat ik écht alles bereik waar ik voor kies. Ik ben halftijds in loondienst en halftijds zelfstandig en wil dus 100% zelfstandig zijn, ik trek de afgelopen dagen en weken meer klanten aan die bij me passen en kreeg ook een grote opdracht voor de komende 2 maanden!! Yay! Hoe ongeloofelijk dat ik eerst geen idee had hoe dit werkte en dat nu alles vanzelf lijkt te gaan."


- Jolien

Transformeer ook naar vrijheid >>> 
Start vandaag al voor 197.-