Missionbyrika | 🎁 Verjaardags-actie 🎁🥳

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ga direct naar actie ⬇  
(Eenmalige en tijdelijke actie ⏳)
Hiii favoriet, ik ben jarig vandaag 🥳 en vier dat graag met jou! 💕


Als jij momenteel vastzit in de ratrace, keihard werkt zonder veel vrijheid, je 20 vakantiedagen beu bent 🥺 en diep van binnen voelt dat er zoveel meer in jezelf en het leven zit dan wat je momenteel ervaart, dan ben je precies op de juiste plek!


Ik ben super excited voor jou want je staat op het punt om de complete blueprint te ontdekken die je toelaat dat vrije leven te creëren!


Je kan je vandaag registeren voor de tijdelijke en eenmalige ⏳ verjaardagsactie voor het ALL-IN en resultaatgerichte out of the box-traject waarin jij leert HOE je BEWUST universele wetten inzet en uit de ratrace ontsnapt! 


Elke stap in het proces dat ik je leer, heb ik zelf toegepast en maakt dat ik in slechts 2 jaar tijd van een burned-out loonslaaf naar een 100+K ondernemer 🤑 ging. Supereffectief dus!

Klaar om de vrijheids-blueprint te implementeren die je toelaat jouw meest onrealistische droomleven realiteit te maken? 

Rika Bali

Het is tijd om te breken met je angsten, twijfels en blokkades die je tegenhouden zodat je eindelijk het leven op jouw eigen voorwaarden kan leven!

 


Welkom, jouw transformatiereis naar vrijheid start hier!

Jouw inner self schreeuwt voor een eenvoudig, toegankelijk en super effectieve manifestatiecursus die bewezen resultaten oplevert om uit de ratrace te ontsnappen!

Missio,byrika Valencia
Als je op deze pagina bent, betekent het dat je verlangt en snakt naar resultaten. Je bent hongerig naar veeeeel meer dan wat je momenteel ervaart, en die eetlust valt niet te stillen.


Je bent klaar om vrijheid, overvloed en succes te ervaren in je leven, en diep van binnen weet je al lang dat je gemaakt bent voor meer. Het goede nieuws is dat jouw succes niet enkel onvermijdelijk, maar gegarandeerd is! En in de out of the box ga je precies zien hoe.

Laat me weten of jij jezelf hierin herkent 💕

 • Ondanks dat je maatschappelijk gezien heel veel kan "afvinken", voel jij dat je niet 100% JOUW leven leeft en dat er meer voor je is weggelegd. 


 • Als jij zoals alle andere dromers bent, kijk jij naar de succesvolle manifesteerders die hun beste, vrije, inspirerende leven leiden en vraag jij jezelf af wat HUN zo speciaal maakt... En waarom ben ik nog steeds op hetzelfde punt, en kom ik niet verder?


 • Ze zeggen allemaal dat ze hun droomleven en vrijheid gemanifesteerd hebben en als zij het kunnen, jij het ook kan... maar voor één of andere reden klikt het nog niet voor JOU.


 • En hoewel jij heel hard je best doet om verandering te creëren, gebeurt er in je fysieke realiteit heel weinig.


 • Maar toch weet je diep van binnen, ook al is jouw huidige realiteit niet 100% ideaal, dat het op een dag wél zo is.


 • Je voelt een vertrouwen, een stemmetje in je hoofd dat fluistert om je intuïtie en hart te volgen. Om actie te ondernemen.
Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

En nu ben je naar deze pagina geleidt...

Missio,byrika Valencia

Je bent op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje dat je tot hiertoe niet vond.

Je vraagt jezelf af welk geheim "succesvolle" en vrije mensen niet delen met de rest van de wereld. Je realiseert je dat er iets moet zijn dat jij gewoon nog niet weet. 


Ik voelde me zeker zo. 


Dus, wat zorgde er bij mij voor dat ik ging van burned-out loonslaaf naar100+K ondernemer in 2 jaar tijd? 


Hoe groeide ik tot de master manifesteerder die ik nu ben?


Welke shift zorgde ervoor dat ik van maandelijks overleven in de ratrace naar overvloed ging?


Het antwoord? Wel, ik vereenvoudigde alles.


Ik maakte universele wetten en principes gemakkelijk verstaanbaar. En het belangrijkste: gemakkelijk voor jou om te implementeren. 


Bewust leren manifesteren is eigenlijk heel makkelijk en het vrije leven dat je zoekt is niet zover weg als het lijkt. 


Dus, laat de complexiteit los en leer een veel efficiëntere weg om jouw droomleven te creëren! 


Heel snel krijg je toegang tot de geheime vrijheids-blueprint waar je zo naar verlangt waarin ik je alles uitleg.

Jouw vrije leven in overvloed is aan de andere kant van de OUT OF THE BOX!

"Eindelijk! Een bewezen strategie om snel uit de ratrace te ontsnappen ZONDER grote zak geld, ervaring met de wet van de aantrekking of al een helder beeld van jouw droomleven."

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Jouw transformatie is onvermijdelijk!

Eenmalige investering

2497,-
497,-

2 maandtermijnen

2497,-
 287,-

3 maandtermijnen

2497,-
197,-

Dit is wat je krijgt:

Onbeperkt en levenslang toegang tot jouw online leeromgeving.

✨ 9 opgenomen modules met 65+ videolessen bomvol onmisbare kennis, waarde en inzichten om jouw droomleven in vrijheid te manifesteren

 • Module 1: De 7 basisprincipes voor vrijheid en succes (10 lessen)

Vrijheid en overvloed aantrekken is voor iedereen weggelegd met deze 7 basisprincipes voor het leven op jouw eigen voorwaarden. Je leert de meest effectieve stappen om de wet van de aantrekking te implementeren en in je voordeel te laten werken en je maakt hiermee jouw meest onrealistische droomleven helder, concreet en ONVERMIJDELIJK!


 • Module 2: Bewust van je blueprint (7 lessen)

Jouw blueprint en programmering stuurt meer dan 95% van al je acties aan, en zoals jij weet, bepalen jouw acties je resultaten en dus je realiteit. Als jij vrijheid verlangt, een financieel vrij leven ver weg van de haastige ratrace, weet jij waar het innerlijk werk te doen valt. YES, je gaat jouw complete blueprint onder de loop nemen (3 grote peilers), jouw interne financiële thermostaat helen, herstellen en aan de slag met de 4 stappen voor een blijvende verandering zodat overvloed op alle aspecten weer kan stromen.


 • Module 3  en 4 : Creëer de mindset van een succesvol persoon DEEL 1 en DEEL 2  (14 lessen)

Dat financieel succes geen toeval is, hoef ik je niet meer te vertellen. Maar wat maakt vrije mensen dan zo succesvol? Wel, ze denken, doen en handelen volgens bepaalde patronen die jij in deze 2 modules ontdekt. Jij staat op het punt om deze complete denkwijze en blueprint te implementeren en de mindsetshifts te maken die financiële vrijheid garandeert.


 • Module 5: Financiële vrijheid praktisch toepassen (6 lessen)

Ondanks dat wij op school leren dat je heel hard moet werken om geld te verdienen, is dat niet wat jou uiteindelijk een vrij leven buiten de ratrace oplevert. Wat rijke mensen zo welvarend maakt, maar vooral ook zo'n lege agenda oplevert, is omdat ze ervoor kozen om geld voor zich te laten werken i.p.v. andersom. JAWEL, je leest het goed: dit is gewoon maar een keuze, en goed nieuws voor jou, want je leert in deze module hoe ook jij hier praktisch mee start. Als jij klaar bent met jouw kostbare tijd in te ruilen voor een middelmatig salaris, ga je smullen van deze module want vrijheid was nog nooit zo dichtbij!


 • Module 6 en 7: Jouw droomleven aantrekken met de wet van de aantrekking DEEL 1 en 2 (14 lessen)

De Out of the box is zo'n krachtig programma omdat naast alle kennis die jij nodig hebt om uit de ratrace te ontsnappen, jij de wet van de aantrekking tegelijkertijd in jouw voordeel laat werken, stel het je voor als 1+1=3. In deze module krijg je ALLE lessen, tools, tips, tricks en hacks om een onweerstaanbare energetische MATCH te worden met jouw dromen en doelen zodat je deze supersnel en aligned aantrekt in jouw realiteit.


 • Module 8: Word goed in ontvangen (6 lessen)

Je weet wat ervoor nodig is om je droomleven aan te trekken: je kent alle processen, stappen en do's en don'ts om de wet van de aantrekking in jouw voordeel te laten werken en financiële vrijheid te manifesteren.


De kwaliteit van je leven word bepaalt door de kwaliteit van de vragen die jij stelt. Je leert beter, sneller en meer aligned te ontvangen door betere vragen te stellen, in die energie te stappen en de juiste signalen uit te zenden. Om dit op een dieper level te voelen, maak je gebruik van bijhorende visualisaties en audio's.


 • Module 9: Volg je intuïtie en reken af met je excuses (8 lessen)

Jij hebt niet enkel jouw droomleven onvermijdelijk gemaakt, maar ook de perfecte omstandigheden gecreëerd die noodzakelijk zijn om dit te kunnen manifesteren. Je rekent af met de laatste beren op de weg, weet intuïtief precies wat jouw pad van de minste weerstand is en je handelt vanuit 100% zelfvertrouwen omdat je weet hoe je moet co-creëren met het universum.

Persoonlijke begeleiding van Rika via maandelijkse LIVE Q&A's.

✨  6 maanden (26 weken) persoonlijke begeleiding via LIVE zoomsessies waar al jouw vragen beantwoord worden.

Voor het komende half jaar krijg je persoonlijke begeleiding in jouw transformatieproces waarbij je op al jouw vragen antwoord krijgt, geholpen en ondersteund wordt.

3 speciaal ontworpen audio subliminals

✨  Als je dacht dat jij degene was die hard moest werken om de transformatie naar vrijheid te maken, say no more! Met deze krachtige en effectieve tool heb ik het werk al voor je gedaan en hoef jij dus enkel op PLAY te drukken en je onderbewustzijn word op automatische piloot geherprorgammeerd voor overvloed en succes! 


* Je hebt toegang tot de affirmaties die ik gebruikte om de verschillende subliminals te maken zodat je precies weet wat er in je onderbewustzijn word geprorgrammeerd!*

11 Exclusieve bonussen T.W.V. €2561 🎁

BONUS: OWN jouw dag routine masterclass om dagelijks op hoge frequentie te vibreren T.W.V. € 297

BONUSIntentiedocument om jezelf dagelijks te programmeren voor succes, geluk en overvloed T.W.V. € 197

BONUS: 2 visualisaties om supersnel de brug te bouwen tussen je huidige realiteit en je droomleven T.W.V. €247

BONUS: 5 minuten ochtendmeditatie om jezelf positief op te laden voor je dag start T.W.V. €147

BONUS: Audio onderbewustzijn herprogrammering om dagelijks ontvankelijk te zijn voor al het goede T.W.V. €197

BONUS: Mindsetbundel 3 audio's voor vertrouwen, overvloed en energie boost T.W.V. €297

BONUS: 10 affirmatie screensavers om je onderbewustzijn supersnel en krachtig te programmeren T.W.V. €197

BONUS: Masterclass angsten overkomen en loslaten omdat deze lage energiefrequenties je niet dienen T.W.V. €197

BONUS: Masterclass Persoonlijkheidstypes & Human design om JOUW manier van leven te omarmen T.W.V. €297

BONUS: Overzicht in financiën document: meer geld aan trekken begint bij geld beheren en managen T.W.V. €197

BONUS: Masterclass financiële vrijheid met beleggingsexpert omdat de mogelijkheden voor iedereen oneindig zijn T.W.V. €297

"Ik heb eindelijk een plan voor mijn leven en de toekomst! Zowel drastische leuke veranderingen op korte termijn als plannen voor lange termijn. WAUW, hoezo leren we DIT niet op school? Dit programma zou iedereen moeten volgen, ik voel me zo gelukkig sindsdien."


- Eline

TOTALE WAARDE  2497.-

Zeg maar dag tegen de ratrace 👋
Je krijgt al toegang vandaag voor slechts 197.-

Hiii, ik ben Rika

2/4 manifesting generator in human design, self-made financieel vrije ondernemer en levensgenieter die bouwt aan vrijheid voor iedereen.
Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Als mindset en manifestatie-expert, financieel vrije goestingdoener en CEO van missionbyrika, is het mijn missie om jou te laten zien dat jouw meest vrije en onrealistische droomleven dichterbij is dan je nu wellicht denkt.


Door vrouwen net zoals jij te leren om vanuit alignement te leven, verhalen en overtuigingen te herprogrammeren die je tegenhouden om je hoogste potentieel te bereiken en praktisch aan de slag te gaan met alle principes voor financiële vrijheid, zodat ook jij jouw eerst zo onrealistische droomleven tot jouw realiteit maakt.


Ik help vrouwen om elk aspect van hun eigen leven waanzinnig te uplevellen en ik kan niet wachten om de tools, lessen en inzichten met je te delen die je daar brengen.

De waanzinnige transformatie van Sarina 🙏🧡

Krijg ook onmiddellijk toegang >>
review cursist

Sarina

Ons droomhuis, m'n eigen bedrijf en beleggingsgroep gemanifesteerd!

Samen met mijn partner heb ik het afgelopen jaar zo veel bereikt na het volgen van de out of the box. Zo heb ik mijn huidige manager functie bewust gemanifesteerd, ons eigen droomhuis EXACT in de straat waar we het wilden, creëerden we meerdere inkomstenstromen, begon ik een eigen bedrijf en startten we een beleggingsgroep op met vrienden om hier samen mee bezig te zijn. Eindelijk heb ik rust in mijn hoofd, ik schiet ik niet meer met losse flodders maar weet ik precies hoe ik ALLES kan manifesteren wat ik maar wil. Ik voel mij zoveel positiever, blijer en heb meer energie door de out of the box.


Het is niet te beschrijven wat voor stappen ik gezet heb door deze training en de Q&A's te volgen. Dankjewel Rika!

Ik wil dat je met vertrouwen registreert, dus dit is mijn 14 dagen geld terug garantie.

Kom je er binnen 14 dagen achter dat de out of the box toch niets voor je is? Dan krijg je, zonder gedoe, het volledige bedrag terug. Je kan dus veilig instappen en loopt hierdoor geen enkel risico. 

Klik hier om je te registreren
Start vandaag al voor slechts 197.-
Online transformatie training out of the box
2497,-
497,-

Complete online transformatie training OUT OF THE BOX 

De LEVEL-UP op mindset, financieel en persoonlijk vlak die jij nodig hebt om de brug te bouwen tussen je huidige realiteit en je droomleven. 

Ontsnap ook uit de ratrace >>>
Betalen in termijnen mogelijk.
Leen out of the box

Leen

Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken!

Sinds ik de out of the box volgde ben ik meer van mezelf gaan houden. Ik voel me zoveel beter, ik doe weer wat ik graag doe. Hierdoor voel ik me ook een stuk gelukkiger en heb ik vaak meer rust in mijn hoofd. Ik sta veel positiever tegenover geld en ben veel bewuster over mijn eigen verhaal maar ook van dat van anderen. Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken.


Nu, een jaar later kan ik echt zeggen dat als ik de cursus niet had gevolgd ik nog niet had gestaan waar ik nu sta. Daarom raad ik de out of de box ook aan, ik kom uit een diepe put en had hier niet zo snel uit geraakt zonder deze training. Dankjewel Rika!

Yes ik ben er zo klaar voor, maar...

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Wat als ik vragen heb voor/tijdens/na de training?

Het is heel normaal dat je vragen hebt, af en toe tegen een blokkade aanloopt of ergens mee struggled. Jouw leven naar vrijheid transformeren is simpel, maar niet altijd makkelijk. Daarom krijg je een half jaar toegang tot de LIVE Q&A's waarbij jij alles kan bespreken en vragen. Ik ben hier om jou te helpen, empoweren en ondersteunen in jouw proces naar vrijheid. Je kan al je vragen insturen via het vragenformulier dat je ontvangt wanneer jij je registreert. Kan je er een keer niet LIVE bij zijn, geen zorgen, alle ingezonden vragen worden beantwoord en je krijgt toegang tot de replays.

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoelang heb ik toegang tot de online training?

Je hebt levenslang toegang tot je online leeromgeving (+ tot alle toekomstige updates, yes je leest het goed: je groeit levenslang mee 🥰) én je krijgt hierbij nog eens 26 weken -vanaf je inschrijving zo dadelijk- persoonlijke begeleiding van mij via de maandelijkse LIVE Q&A's.
Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Ik twijfel, is de out of the box wel voor mij?

De vraag is niet waarom je twijfelt, maar welke signalen je het universum in wilt sturen. Jij wilt jouw droomleven toch ook waarmaken? Waar wacht je dan op? Het perfecte moment komt nooit, dat creëer je zelf! Je staat op het punt om toegang te krijgen tot de complete vrijheids-blueprint. Je hebt een 14 dagen terug garantie, mocht de training echt niets voor je zijn, krijg je met liefde jouw instapbedrag terugbetaald. 

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Is de cursus te combineren met een job of studie?

Yes, absoluut! Het is de perfecte combinatie omdat jij op jouw eigen tempo zelf bepaald wanneer jij de modules en lessen doorloopt en toepast. Jij kiest je eigen agenda. Er zit waanzinnig veel waarde en kennis in deze training, letterlijk ALLES wat je nodig hebt om naar vrijheid te transformeren, daarom krijg je ook levenslang toegang 🧡.

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Ik heb geen enkele financiële kennis, is het dan ook voor mij?

First of all, die had ik zelf ook niet! Ik ben opgegroeid in een omgeving waar hard werken, sparen voor nood en angsten/tekorten rondom geld de norm waren. Wist ik veel dat heel veel van deze overtuigingen er in de eerste plaats voor zorgden dat ik geen financiële overvloed kon aantrekken... Je hoeft geen financiële kennis te hebben op voorhand, dat krijg je allemaal supereenvoudig en in hapklare informatie in de training uitgelegd, zowel van mij als van een beleggingsexpert die bij de bank werkt. Het enige dat jij nodig hebt, is een brandend verlangen naar je droomleven in vrijheid en de rest volgt vanzelf!

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoe lang is de doorloop tijd van de training?

De out of de box is een 26 weken transformatietraining. De eerste 12 weken (3maanden) krijg je stapsgewijs toegang tot nieuwe content: videolessen van Rika (9 modules in totaal) waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Er zijn bij elke module opdrachten en oefeningen die je op je eigen tempo doet en maandelijks is er een LIVE Q&A waar je terecht kan voor alles waar je tegenaan loopt. De videolessen zijn kort en bondig, zodat je dit makkelijk kan implementeren en wekelijks jouw momentje hiervoor kan nemen (zonder dat het je uren tijd kost). Je hebt 6 maanden toegang tot de live Q&A's en ongelimiteerd toegang tot de content jouw online leeromgeving.
Online transformatie training out of the box
2497,-
497,-

Krijg onmiddellijk toegang tot de Out of the box-blueprint voor jouw leven in vrijheid.

Speciaal ontworpen complete transformatie training voor ambitieuze vrouwen die van 0 beginnen.

Ja, ik wil de blueprint voor vrijheid implementeren >>>


Claim hier je korting én bonussen 🎁
"Ik trek zoveel meer positiviteit aan, en ik merk dat ik niet de enige ben dat verandert. Mijn omgeving lijkt geïnspireerd en vragen vaak wat ik doe om altijd zo positief te zijn. Ik handel eindelijk vanuit vertrouwen in plaats van angst (en dat in deze tijd) en geloof voor het eerst dat ik écht alles bereik waar ik voor kies. Ik ben halftijds in loondienst en halftijds zelfstandig en wil dus 100% zelfstandig zijn, ik trek de afgelopen dagen en weken meer klanten aan die bij me passen en kreeg ook een grote opdracht voor de komende 2 maanden!! Yay! Hoe ongeloofelijk dat ik eerst geen idee had hoe dit werkte en dat nu alles vanzelf lijkt te gaan."


- Jolien

Transformeer ook naar vrijheid >>> 
Start vandaag al voor 197.-