Creëer financiële keuzevrijheid 

Een gloednieuwe en unieke BLUEPRINT om financieel keuzevrij te worden en jouw meest onrealistische droomleven in te stappen!
Financiële keuzevrijheid

Jouw nieuw stap-voor-stap roadmap om in STROOMVERSNELLING het leven op je eigen voorwaarden in te richten en financiële keuzevrijheid te creëren⚡


Voor vrijheidszoekende ambitieuze vrouwen die hun leven willen transformeren naar een droomrealiteit in financiële keuzevrijheid door bewezen manifestatie methodes en strategieën ZONDER dat dit jaaaaaaaaren duurt!

7.00h in de ochtend, je kijkt buiten en besluit een heerlijke ochtendwandeling in de zon te maken.. omdat het KAN!

Je hebt deze slow morning vibes waarbij niets moet en alles mag. Én je bankrekening groeit met iets wat je superleuk vindt.

Hoe is dit mogelijk?

De vrijheids-blueprint waarmee jij het onmogelijke MOGELIJK maakt.

Rika - Missionbyrika

Hiii, ik ben Rika! Manifestatie expert, coach & jouw grootste supporter, financieel keuzevrije ondernemer, 2/4 Manifesting Generator in human design, smoothie lover & slow mornings met onze 2 beagles 😍

Bedenk jezelf eens hoe het zou zijn..

Elke dag de keuze in hoe jouw agenda eruit ziet, reizen, lange strandwandelingen of Brigerton bingewatchen terwijl je bankrekening groeit.

Ik zal nooit vergeten hoe ik burned-out op het strand in Valencia zat, muurvast in een job waarin ik ongelukkig was en stillaan wegkwijnde. Op vakantie voelde ik het weer, dat gevoel dat je lééft. En dat had ik ZO gemist. Ik had een idee en ging ervoor! Binnen het jaar hadden we een investeringspand gekocht, verhuurden we 5 appartementen en had ik mijn online onderneming Missionbyrika opgezet. Het jaar nadien manifesteerde ik over de 120.000 euro en zag ik mijn omzet x15 gaan...

Rika | Missionbyrika

Blijf lezen als jij de manier waarop je geld wil aantrekken en je dagen wil inrichten wil veranderen ⬇️

Hoe ga je van vastzitten in de ratrace naar financiële keuzevrijheid?

OOTB

200.000 euro gemanifesteerd!! 6 weken nadat ik in het out of the box-traject stapte.
Ik heb zóveel stappen gezet na de laatste Q&A met Rika. Ik schreef mezelf een check van 200K en 6 weken later is dit gewoon gemanifesteerd. En dat niet alleen, ik ben ook gevraagd om met mijn schilderijen een expo te doen en ik ben pas net begonnen. Alles gaat heel snel ineens.. ik voel me heel dankbaar waw.
-Eva

Ik weet wat je nodig hebt, favoriet!

Je hebt een eenvoudig stap-voor-stap plan nodig dat je niet overweldigd.

Mijn superkracht? Een combinatie van bewezen mindset shifts en de meest effectieve content waarmee je actie kunt ondernemen en resultaten behaald. Meer geld aantrekken hoeft niet gepaard te gaan met harder werken én het kan LEUK zijn! Het is tijd om jezelf in deze NIEUWE fase als vrijheids-creator te gaan vieren! (met mezelf als grootste supporter achter jou)

Missio,byrika Valencia

Vertel me of dit net zoals jou klinkt...

 • Je bent klaar voor GROTE veranderingen en vrijheid in jouw leven
 • Je bent klaar om financiële keuzevrijheid te creëren en jouw eigen tijd te bepalen
 • Je bent klaar om een bewezen stap-voor-stap proces te volgen

Registreer je voor het out of the box-traject en

Leer jouw leven in keuzevrijheid creëren.


Je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn.

Het feit dat je van dit vrije leven droomt, betekent dat je deze realiteit op een parallelle tijdlijn momenteel al leeft. Deze versie van jezelf stuurt je constant signalen dat er meer mogelijk is voor jou, dit is wat jij nu voelt en jij mag hier naar gaan luisteren.


Het universum zit (letterlijk) op jou te wachten om in deze frequentie te stappen zodat het je deze WAANZINNIGE realiteit kan brengen.

Missio,byrika Valencia

Bedenk jezelf eens..

's morgens wakker worden met een bankrekening die toelaat JOUW agenda te bepalen. Je hoeft niet te rushen om je klaar te maken, naar je job te rijden of uren te spenderen aan iets wat je helemaal niet leuk vindt. Je bent vrij om je te focussen op hetgeen waar je het meest van houdt.

Laten we het beeld nog een beetje helderder maken

Je kan op vakantie wanneer je maar wil. Je kan snoezen met je kids of netflixen wanneer je maar wil. Je kan écht leven zonder enkel je tijd in te ruilen voor geld. Dit is nu de volgende stap in jouw reis naar financiële keuzevrijheid.

 • Je kan nu een ander inkomen creëren waarvoor je geen werk hoeft te doen dat je niet leuk vindt

 • Je kan nu inkomstenstromen creëren waarbij tijd niet meer in verband staat met hoeveelheid geld verdienen

 • Je kan nu passievere vormen van inkomen creëren ongeacht je huidige bankrekening en omstandigheden

Introducing .. het OUT OF THE BOX traject

null

Dit is mijn online en resultaatgerichte 3 maanden traject volledig gericht op JOUW groei en transformatie.

Ik weet dat het veel bereidheid in vertrouwen in jezelf vraagt om JA te zeggen tegen een compleet nieuw leven. Misschien heb je wel gedachten zoals "is dat wel weggelegd voor mij?", "waar begin ik dan mee als ik van 0 begin?", "kan ik dit wel zonder ervaring?", "wat als ik overweldigd raak?".


Ik heb aan dit alles gedacht en de meest effectieve en transformatieve content voor jou samengesteld die je hierdoor navigeert in het programma. >95% van jouw realiteit wordt bepaald door je mindset en onderbewustzijn, en ik wil je verzekeren dat je klaargestoomd bent voor 100% succes!

Rika - Missionbyrika

Dit is voor jou als:

 • je klaar bent met de middelmaat & het frustrerende gevoel van vastzitten in de ratrace
 • je jouw leven RADICAAL wil transformeren en uplevelen
 • je meer geld wil verdienen met minder hard werken
 • je klaar bent voor de volgende stap in jouw vrijheidsreis

Dit is NIET voor jou als:

 • je zoekt voor een snelle quick fix
 • je niet coachable bent
 • je niet bereid bent tijd te investeren in kennis en ervaring
 • je niet gelooft in vrijheid en financiële overvloed creëren 


De speciale aanbieding vervalt snel

OUT OF THE BOX-traject
6858,-
897,-

Registreer je nu & krijg toegang tot mega korting

 • Onze klanten die volledig betalen, besparen meer dan €400
 • Je kan al starten vanaf 197 per maand tijdens deze speciale aanbieding
 • Krijg instant toegang tot de content, bonussen, TOOLS & maandelijkse LIVE Q&A's in het programma
Registreren


Claim hier je korting én bonussen 🎁
Steffi - Deelneemster out of the box

Steffi

"Vrijheid binnen het jaar!!"

Ik kan zeggen dat mijn leven op korte tijd hard getransformeerd is. Alles gaat met stapjes, maar als het 1x duidelijk is gaat het ook zooo snel! Dus, nogmaals Rika.. DANKJEWELLLL. .. Want zonder jou had ik misschien nog als een dolle rondgelopen. Ik volg zangcoaching en ben in een band terecht gekomen, 1 van mijn grootste dromen ooit!! Ik werk deeltijds zelfstandig en plan mijn dagen hoe ik het zelf wil. Nu sluit mijn werk aan bij mijn leven en niet meer andersom, dit geeft zoveel vrijheid! Ik leef bewuster, ben gaan investeren, drink geen alcohol meer en sport. Mijn leven staat niet meer stil en het vertrouwen in het universum wordt steeds groter want OMG het is allemaal zo echt.

Wacht, maar wat zit er juist in dit programma?

Goed dat je het vraagt! Dit is wat je krijgt.

Dit is geen saai stap-voor-stap programma.
Dit gaat over keuzevrijheid en welvaart creëren. Dat is de vibe hier!

Bekijk deze review eerst!

De waanzinnige transformatie van Sarina 🙏

"Ons droomhuis, m'n eigen bedrijf en beleggingsgroep gemanifesteerd!"


Samen met mijn partner heb ik het afgelopen jaar zo veel bereikt na het volgen van de out of the box. Zo heb ik mijn huidige manager functie bewust gemanifesteerd, ons eigen droomhuis EXACT in de straat waar we het wilden, creëerden we meerdere inkomstenstromen, begon ik een eigen bedrijf en startten we een beleggingsgroep op met vrienden om hier samen mee bezig te zijn. Eindelijk heb ik rust in mijn hoofd, ik schiet ik niet meer met losse flodders maar weet ik precies hoe ik ALLES kan manifesteren wat ik maar wil. Ik voel mij zoveel positiever, blijer en heb meer energie door de out of the box.


Het is niet te beschrijven wat voor stappen ik gezet heb door deze training en de Q&A's te volgen. Dankjewel Rika!

null

null

null

null

null

null

null

null

nullnull

OOTB

OOTB

"Ik heb eindelijk een plan voor mijn leven en de toekomst! Zowel drastische leuke veranderingen op korte termijn als plannen voor lange termijn. WAUW, hoezo leren we DIT niet op school? Dit programma zou iedereen moeten volgen, ik voel me zo gelukkig sindsdien."


- Eline

Q&A

Wat als ik vragen heb voor/tijdens/na de training?

Het is heel normaal dat je vragen hebt, af en toe tegen een blokkade aanloopt of ergens mee struggled. Jouw leven naar vrijheid transformeren is simpel, maar niet altijd makkelijk. Daarom krijg je een half jaar toegang tot de LIVE Q&A's waarbij jij alles kan bespreken en vragen. Ik ben hier om jou te helpen, empoweren en ondersteunen in jouw proces naar vrijheid. Je kan al je vragen insturen via het vragenformulier dat je ontvangt wanneer jij je registreert. Kan je er een keer niet LIVE bij zijn, geen zorgen, alle ingezonden vragen worden beantwoord en je krijgt toegang tot de replays.

Hoelang heb ik toegang tot de online training?

Je hebt levenslang toegang tot je online leeromgeving (+ tot alle toekomstige updates, yes je leest het goed: je groeit levenslang mee 🥰) én je krijgt hierbij nog eens 26 weken -vanaf je inschrijving zo dadelijk- persoonlijke begeleiding van mij via de maandelijkse LIVE Q&A's.

Ik twijfel, is de out of the box wel voor mij?

De vraag is niet waarom je twijfelt, maar welke signalen je het universum in wilt sturen. Jij wilt jouw droomleven toch ook waarmaken? Waar wacht je dan op? Het perfecte moment komt nooit, dat creëer je zelf! Je staat op het punt om toegang te krijgen tot de complete vrijheids-blueprint. Je hebt een 14 dagen terug garantie, mocht de training echt niets voor je zijn, krijg je met liefde jouw instapbedrag terugbetaald. 

Is het traject te combineren met een job of studie?

Yes, absoluut! Het is de perfecte combinatie omdat jij op jouw eigen tempo zelf bepaald wanneer jij de modules en lessen doorloopt en toepast. Jij kiest je eigen agenda. Er zit waanzinnig veel waarde en kennis in deze training, letterlijk ALLES wat je nodig hebt om naar vrijheid te transformeren, daarom krijg je ook levenslang toegang 🧡.

Ik heb geen enkele financiële kennis, is het dan ook voor mij?

First of all, die had ik zelf ook niet! Ik ben opgegroeid in een omgeving waar hard werken, sparen voor nood en angsten/tekorten rondom geld de norm waren. Wist ik veel dat heel veel van deze overtuigingen er in de eerste plaats voor zorgden dat ik geen financiële overvloed kon aantrekken... Je hoeft geen financiële kennis te hebben op voorhand, dat krijg je allemaal supereenvoudig en in hapklare informatie in de training uitgelegd, zowel van mij als van een beleggingsexpert die bij de bank werkt. Het enige dat jij nodig hebt, is een brandend verlangen naar je droomleven in vrijheid en de rest volgt vanzelf!

Hoe lang is de doorloop tijd van de training?

De out of de box is een online, 3 maanden transformatietraining. De eerste 12 weken (3maanden) krijg je stapsgewijs toegang tot nieuwe content: videolessen van Rika (10 modules in totaal) waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Er zijn bij elke module opdrachten en oefeningen die je op je eigen tempo doet en maandelijks is er een LIVE Q&A waar je terecht kan voor alles waar je tegenaan loopt. De videolessen zijn kort en bondig, zodat je dit makkelijk kan implementeren en wekelijks jouw momentje hiervoor kan nemen (zonder dat het je uren tijd kost). Je hebt 6 maanden toegang tot de live Q&A's en ongelimiteerd toegang tot de content jouw online leeromgeving.
Leen out of the box

Leen

Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken!

Sinds ik de out of the box volgde ben ik meer van mezelf gaan houden. Ik voel me zoveel beter, ik doe weer wat ik graag doe. Hierdoor voel ik me ook een stuk gelukkiger en heb ik vaak meer rust in mijn hoofd. Ik sta veel positiever tegenover geld en ben veel bewuster over mijn eigen verhaal maar ook van dat van anderen. Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken.


Nu, een jaar later kan ik echt zeggen dat als ik de cursus niet had gevolgd ik nog niet had gestaan waar ik nu sta. Daarom raad ik de out of de box ook aan, ik kom uit een diepe put en had hier niet zo snel uit geraakt zonder deze training. Dankjewel Rika!

"Ik trek zoveel meer positiviteit aan, en ik merk dat ik niet de enige ben dat verandert. Mijn omgeving lijkt geïnspireerd en vragen vaak wat ik doe om altijd zo positief te zijn. Ik handel eindelijk vanuit vertrouwen in plaats van angst (en dat in deze tijd) en geloof voor het eerst dat ik écht alles bereik waar ik voor kies. Ik ben halftijds in loondienst en halftijds zelfstandig en wil dus 100% zelfstandig zijn, ik trek de afgelopen dagen en weken meer klanten aan die bij me passen en kreeg ook een grote opdracht voor de komende 2 maanden!! Yay! Hoe ongeloofelijk dat ik eerst geen idee had hoe dit werkte en dat nu alles vanzelf lijkt te gaan."


- Jolien