Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

YEEEESSSS, ben jij ook klaar om jouw droomleven in vrijheid te manifesteren?


Zet universele wetten in & ontsnap uit de ratrace!

Welkom, jouw reis start hier!

Let's go OUT OF THE BOX 💃

Eenmalige investering

6561,-
1497,-

2 maandtermijnen

6561,-
 797,-

3 maandtermijnen

6561,-
547,-

Eindelijk! Een bewezen strategie om snel uit de ratrace te ontsnappen ZONDER grote zak geld, ervaring met de wet van de aantrekking of al een helder beeld van jouw droomleven.

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

First of all: het is normaal en oké dat je momenteel keihard werkt en alle ballen in de lucht probeert te houden.


Maar... als het echt klopte dat hard werken de sleutel is tot een vrij leven, zouden jij, en de meeste mensen dit toch al lang bereikt hebben? 


YES BABY! En daarom heb ik voor jou de brug gebouwd tussen je huidige realiteit en je droomleven! 😍 Alle noodzakelijke kennis, inzichten, tools en lessen gebundeld in de enige en complete training die jij nodig hebt zodat jij enkel maar hoeft te implementeren.


Niet enkel kom je volledig in alignement en leer je bewust manifesteren wat je maar wil, maar krijg je ook de complete blueprint voor een financieel vrij leven die jouw financiële realiteit compleet transformeert naar overvloed.

Dit is wat je krijgt:

Onbeperkt en levenslang toegang tot jouw online leeromgeving.

✨ 9 opgenomen modules met 60+ videolessen bomvol onmisbare kennis, waarde en inzichten om jouw droomleven in vrijheid te manifesteren

  • Module 1: De 7 basisprincipes voor vrijheid en succes (10 lessen)

Vrijheid en overvloed aantrekken is voor iedereen weggelegd met deze 7 basisprincipes voor het leven op jouw eigen voorwaarden. Je leert de meest effectieve stappen om de wet van de aantrekking te implementeren en in je voordeel te laten werken en je maakt hiermee jouw meest onrealistische droomleven helder, concreet en ONVERMIJDELIJK!


  • Module 2: Bewust van je blueprint (7 lessen)

Jouw blueprint en programmering stuurt meer dan 95% van al je acties aan, en zoals jij weet, bepalen jouw acties je resultaten en dus je realiteit. Als jij vrijheid verlangt, een financieel vrij leven ver weg van de haastige ratrace, weet jij waar het innerlijk werk te doen valt. YES, je gaat jouw complete blueprint onder de loop nemen (3 grote peilers), jouw interne financiële thermostaat helen, herstellen en aan de slag met de 4 stappen voor een blijvende verandering zodat overvloed op alle aspecten weer kan stromen.


  • Module 3  en 4 : Creëer de mindset van een succesvol persoon DEEL 1 en DEEL 2  (14 lessen)

Dat financieel succes geen toeval is, hoef ik je niet meer te vertellen. Maar wat maakt vrije mensen dan zo succesvol? Wel, ze denken, doen en handelen volgens bepaalde patronen die jij in deze 2 modules ontdekt. Jij staat op het punt om deze complete denkwijze en blueprint te implementeren en de mindsetshifts te maken die financiële vrijheid garandeert.


  • Module 5: Financiële vrijheid praktisch toepassen (6 lessen)

Ondanks dat wij op school leren dat je heel hard moet werken om geld te verdienen, is dat niet wat jou uiteindelijk een vrij leven buiten de ratrace oplevert. Wat rijke mensen zo welvarend maakt, maar vooral ook zo'n lege agenda oplevert, is omdat ze ervoor kozen om geld voor zich te laten werken i.p.v. andersom. JAWEL, je leest het goed: dit is gewoon maar een keuze, en goed nieuws voor jou, want je leert in deze module hoe ook jij hier praktisch mee start. Als jij klaar bent met jouw kostbare tijd in te ruilen voor een middelmatig salaris, ga je smullen van deze module want vrijheid was nog nooit zo dichtbij!


  • Module 6 en 7: Jouw droomleven aantrekken met de wet van de aantrekking DEEL 1 en 2 (14 lessen)

De Out of the box is zo'n krachtig programma omdat naast alle kennis die jij nodig hebt om uit de ratrace te ontsnappen, jij de wet van de aantrekking tegelijkertijd in jouw voordeel laat werken, stel het je voor als 1+1=3. In deze module krijg je ALLE lessen, tools, tips, tricks en hacks om een onweerstaanbare energetische MATCH te worden met jouw dromen en doelen zodat je deze supersnel en aligned aantrekt in jouw realiteit.


  • Module 8: Word goed in ontvangen (6 lessen)

Je weet wat ervoor nodig is om je droomleven aan te trekken: je kent alle processen, stappen en do's en don'ts om de wet van de aantrekking in jouw voordeel te laten werken en financiële vrijheid te manifesteren.


De kwaliteit van je leven word bepaalt door de kwaliteit van de vragen die jij stelt. Je leert beter, sneller en meer aligned te ontvangen door betere vragen te stellen, in die energie te stappen en de juiste signalen uit te zenden. Om dit op een dieper level te voelen, maak je gebruik van bijhorende visualisaties en audio's.


  • Module 9: Volg je intuïtie en reken af met je excuses (8 lessen)

Jij hebt niet enkel jouw droomleven onvermijdelijk gemaakt, maar ook de perfecte omstandigheden gecreëerd die noodzakelijk zijn om dit te kunnen manifesteren. Je rekent af met de laatste beren op de weg, weet intuïtief precies wat jouw pad van de minste weerstand is en je handelt vanuit 100% zelfvertrouwen omdat je weet hoe je moet co-creëren met het universum.

Persoonlijke begeleiding via maandelijkse LIVE Q&A's.

✨  6 maanden (26 weken) persoonlijke begeleiding via LIVE zoomsessies waar al jouw vragen beantwoord worden.

Voor het komende half jaar krijg je persoonlijke begeleiding in jouw transformatieproces waarbij je op al jouw vragen antwoord krijgt, geholpen en ondersteund wordt.

11 Exclusieve bonussen T.W.V. €2561 🎁

BONUS: OWN jouw dag routine masterclass om dagelijks op hoge frequentie te vibreren T.W.V. € 297

BONUSIntentiedocument om jezelf dagelijks te programmeren voor succes, geluk en overvloed T.W.V. € 197

BONUS: 2 visualisaties om supersnel de brug te bouwen tussen je huidige realiteit en je droomleven T.W.V. €247

BONUS: 5 minuten ochtendmeditatie om jezelf positief op te laden voor je dag start T.W.V. €147

BONUS: Audio onderbewustzijn herprogrammering om dagelijks ontvankelijk te zijn voor al het goede T.W.V. €197

BONUS: Mindsetbundel 3 audio's voor vertrouwen, overvloed en energie boost T.W.V. €297

BONUS: 10 affirmatie screensavers om je onderbewustzijn supersnel en krachtig te programmeren T.W.V. €197

BONUS: Masterclass angsten overkomen en loslaten omdat deze lage energiefrequenties je niet dienen T.W.V. €197

BONUS: Masterclass Persoonlijkheidstypes & Human design om JOUW manier van leven te omarmen T.W.V. €297

BONUS: Overzicht in financiën document: meer geld aan trekken begint bij geld beheren en managen T.W.V. €197

BONUS: Masterclass financiële vrijheid met beleggingsexpert omdat de mogelijkheden voor iedereen oneindig zijn T.W.V. €297

"Ik heb eindelijk een plan voor mijn leven en de toekomst! Zowel drastische leuke veranderingen op korte termijn als plannen voor lange termijn. WAUW, hoezo leren we DIT niet op school? Dit programma zou iedereen moeten volgen, ik voel me zo gelukkig sindsdien."


- Eline

TOTALE WAARDE  6561.-

Zeg maar dag tegen de ratrace 👋
Je krijgt al toegang vandaag voor slechts 547.-

Hiii, ik ben Rika

2/4 manifesting generator in human design, self-made financieel vrije ondernemer en levensgenieter die bouwt aan vrijheid voor iedereen.
Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Als mindset en manifestatie-expert, financieel vrije goestingdoener en CEO van missionbyrika, is het mijn missie om jou te laten zien dat jouw meest vrije en onrealistische droomleven dichterbij is dan je nu wellicht denkt.


Door vrouwen net zoals jij te leren om vanuit alignement te leven, verhalen en overtuigingen te herprogrammeren die je tegenhouden om je hoogste potentieel te bereiken en praktisch aan de slag te gaan met alle principes voor financiële vrijheid, zodat ook jij jouw eerst zo onrealistische droomleven tot jouw realiteit maakt.


Ik help vrouwen om elk aspect van hun eigen leven waanzinnig te uplevellen en ik kan niet wachten om de tools, lessen en inzichten met je te delen die je daar brengen.

review cursist

Sarina

Ik wist niet hoe of waar ik moest beginnen met financiële vrijheid..

"Ik heb lang gestruggled met weten wat ik wil in het leven, daardoor bleef ik vast zitten, kwam ik niet vooruit en ondernam ik geen actie. Je visualisaties verduidelijken mijn doelen supergoed, ik krijg er elke keer zo'n glimlach van op men gezicht. Ik voel mij zoveel positiever, blijer en heb meer energie sinds ik de out of the box volgde. Mijn doelen zijn nu helder, en heb afscheid genomen van maatschappelijk gevormde belemmeringen dat mijn leven er op een bepaalde manier dient uit te zien. Ik kan en mag zijn wie ik ben, en ik mag mijn dromen en doelen zelf kiezen. Er zit zoveel meer in mij dan ik mezelf eerst kon bedenken, vooral qua financieel stuk. Ik zie overal mogelijkheden nu. WAUW!! Vorig keer bij de Q&A had ik een mindere dag, en na dat uur was ik weer ON FIRE van de energie. "

14 dagen geld terug garantie

Kom je er binnen 14 dagen achter dat de out of the box toch niets voor je is? Dan krijg je, zonder gedoe, het volledige bedrag terug. Je kan dus veilig instappen en loopt hierdoor geen enkel risico. 

Klik hier om je te registreren
Start vandaag al voor slechts 547.-
Online transformatie training out of the box
6561,-
1497,-

Complete online transformatie training OUT OF THE BOX 

De LEVEL-UP op mindset, financieel en persoonlijk vlak die jij nodig hebt om de brug te bouwen tussen je huidige realiteit en je droomleven. 

Ontsnap ook uit de ratrace >>>
Betalen in termijnen mogelijk.
Leen out of the box

Leen

Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken!

Sinds ik de out of the box volgde ben ik meer van mezelf gaan houden. Ik voel me zoveel beter, ik doe weer wat ik graag doe. Hierdoor voel ik me ook een stuk gelukkiger en heb ik vaak meer rust in mijn hoofd. Ik sta veel positiever tegenover geld en ben veel bewuster over mijn eigen verhaal maar ook van dat van anderen. Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken.


Nu, een jaar later kan ik echt zeggen dat als ik de cursus niet had gevolgd ik nog niet had gestaan waar ik nu sta. Daarom raad ik de out of de box ook aan, ik kom uit een diepe put en had hier niet zo snel uit geraakt zonder deze training. Dankjewel Rika!

Yes ik ben er zo klaar voor, maar...

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Wat als ik vragen heb voor/tijdens/na de training?

Het is heel normaal dat je vragen hebt, af en toe tegen een blokkade aanloopt of ergens mee struggled. Jouw leven naar vrijheid transformeren is simpel, maar niet altijd makkelijk. Daarom krijg je een half jaar toegang tot de LIVE Q&A's waarbij jij alles kan bespreken en vragen. Ik ben hier om jou te helpen, empoweren en ondersteunen in jouw proces naar vrijheid. Je kan al je vragen insturen via het vragenformulier dat je ontvangt wanneer jij je registreert. Kan je er een keer niet LIVE bij zijn, geen zorgen, alle ingezonden vragen worden beantwoord en je krijgt toegang tot de replays.

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoelang heb ik toegang tot de online training?

Je hebt levenslang toegang tot je online leeromgeving (+ tot alle toekomstige updates, yes je leest het goed: je groeit levenslang mee 🥰) én je krijgt hierbij nog eens 26 weken -vanaf je inschrijving zo dadelijk- persoonlijke begeleiding van mij via de maandelijkse LIVE Q&A's.
Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Ik twijfel, is de out of the box wel voor mij?

De vraag is niet waarom je twijfelt, maar welke signalen je het universum in wilt sturen. Jij wilt jouw droomleven toch ook waarmaken? Waar wacht je dan op? Het perfecte moment komt nooit, dat creëer je zelf! Je staat op het punt om toegang te krijgen tot de complete vrijheids-blueprint. Je hebt een 14 dagen terug garantie, mocht de training echt niets voor je zijn, krijg je met liefde jouw instapbedrag terugbetaald. 

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Is de cursus te combineren met een job of studie?

Yes, absoluut! Het is de perfecte combinatie omdat jij op jouw eigen tempo zelf bepaald wanneer jij de modules en lessen doorloopt en toepast. Jij kiest je eigen agenda. Er zit waanzinnig veel waarde en kennis in deze training, letterlijk ALLES wat je nodig hebt om naar vrijheid te transformeren, daarom krijg je ook levenslang toegang 🧡.

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Ik heb geen enkele financiële kennis, is het dan ook voor mij?

First of all, die had ik zelf ook niet! Ik ben opgegroeid in een omgeving waar hard werken, sparen voor nood en angsten/tekorten rondom geld de norm waren. Wist ik veel dat heel veel van deze overtuigingen er in de eerste plaats voor zorgden dat ik geen financiële overvloed kon aantrekken... Je hoeft geen financiële kennis te hebben op voorhand, dat krijg je allemaal supereenvoudig en in hapklare informatie in de training uitgelegd, zowel van mij als van een beleggingsexpert die bij de bank werkt. Het enige dat jij nodig hebt, is een brandend verlangen naar je droomleven in vrijheid.

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoe lang is de doorloop tijd van de training?

De out of de box is een 26 weken transformatietraining. De eerste 9 weken krijg je wekelijks toegang tot een nieuwe module met videolessen van Rika (9 modules in totaal) waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Er zijn bij elke module opdrachten en oefeningen die je op je eigen tempo doet en maandelijks is er een LIVE Q&A waar je terecht kan voor alles waar je tegenaan loopt. De videolessen zijn kort en bondig, zodat je dit makkelijk kan implementeren en wekelijks jouw momentje hiervoor kan nemen (zonder dat het je uren tijd kost). Hoewel je in de komende 9 weken toegang hebt tot alle content, krijg je wel 26 weken/een half jaar persoonlijke begeleiding in je transformatieproces. 
Online transformatie training out of the box
6561,-
1497,-

Krijg onmiddellijk toegang tot de Out of the box-blueprint voor jouw leven in vrijheid.

Speciaal ontworpen complete transformatie training voor ambitieuze vrouwen die van 0 beginnen.

Ja, ik wil de blueprint voor vrijheid implementeren >>>


Claim hier je korting én bonussen 🎁
"Ik trek zoveel meer positiviteit aan, en ik merk dat ik niet de enige ben dat verandert. Mijn omgeving lijkt geïnspireerd en vragen vaak wat ik doe om altijd zo positief te zijn. Ik handel eindelijk vanuit vertrouwen in plaats van angst (en dat in deze tijd) en geloof voor het eerst dat ik écht alles bereik waar ik voor kies. Ik ben halftijds in loondienst en halftijds zelfstandig en wil dus 100% zelfstandig zijn, ik trek de afgelopen dagen en weken meer klanten aan die bij me passen en kreeg ook een grote opdracht voor de komende 2 maanden!! Yay! Hoe ongeloofelijk dat ik eerst geen idee had hoe dit werkte en dat nu alles vanzelf lijkt te gaan."


- Jolien

Transformeer ook naar vrijheid >>> 
Start vandaag al voor 547.-