Rika Vermeiren - vrijheidsondernemerZeg vaarwel tegen je baan in loondienst en creëer vrijheid door (slimmer) te leren ondernemen/ investeren!

Verdien meer geld met minder hard werken en doe elke dag wat je leuk vindt.

Slechts weinig werknemers leven met passie... 😳

Je wilt wel eerder op pensioen of meer geld verdienen, maar heel weinig werknemers denken na over een leven buiten loondienst. Je bent gaan studeren, hebt jezelf in een baan gewurmd en de jaren vliegen voorbij. Jouw lichtpuntjes: vrijdagmiddag en je jaarlijkse 5 weken vakantie waarin je jezelf afvraagt hoe je dit leven -in hemelsnaam- gaat volhouden tot aan je pensioen.

Ook ik liep hier ooit tegenaan, daarom werd ik vrijheidsondernemer (investeerder en ondernemer). Ik kwam erachter dat je door maatschappelijke lagen af te pellen -en jezelf hierdoor dus anders leert kennen-, slimmer met geld om te gaan én 100% te durven leven door angsten los te laten, vrijheid dichterbij is dan je denkt.

Ik help ambitieuze vrouwen, zoals jou, om meer geld te verdienen met minder hard te werken waarbij je meer van het leven geniet. 

Je verwacht het misschien niet, maar je hoeft geen miljonair te zijn om jouw mooiste leven te creëren.

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Ontsnap uit de ratrace!

Ik heb al mijn kennis gebundeld in een recept waarmee jij een financieel vrij leven bouwt vanuit loondienst.

 • Manifesteer financiële vrijheid
 • Tackel belemmerende overtuigingen
 • Neem terug de controle over jouw tijd

Door te leren ondernemen en investeren in combinatie met een overvloedsmindset, heb jij de fundering gebouwd om zowel op korte als lange termijn meer geld te gaan verdienen (met minder hard werken) en je baan in loondienst vaarwel te zwaaien! 👋

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Het ultieme vrijheidsrecept

Meer geld verdienen door minder hard te werken en vanuit loondienst een financieel vrij leven creëren door te leren ondernemen en investeren + hierbij je proces te versneller door van de wet van de aantrekking in jouw voordeel te laten werken!

 • Hoe jij je ideale levensstijl vormgeeft
 • Slimmer met geld: hoe je geld voor jou laat werken
 • Manifesteer financiële vrijheid
 • Vol vertrouwen met een concreet plan, bereiken wat je wilt
 • Blijvende succesmindset door deze 4 stappen
 • Handig werkboek waar jij je verlangens omzet tot realiteit
 • Tips, tricks en tools om vol vertrouwen in NO TIME verandering te creëren!
online cursus out of the box
Review out of the box

Rika, complimenten voor de leuke cursus. Ik ben helemaal geactiveerd!! Ik ben 33 en kan mezelf wel voor de kop slaan dat ik hier niet eerder mee begonnen ben. Ik maak nu 1 avond in de week vrij om hiermee bezig te zijn en dingen op een rijtje te krijgen. Je hebt me zo aangezet tot een totaal ander leven. WAUW. Echt dankjewel!

- Els

Door OUT OF THE BOX te leren denken, creëer je vrijheid en zwaai jij jouw baan in loondienst vaarwel 🚀

Duik de diepte in om jouw leven volledig te transformeren van *middelmatig-en kan net de rekeningen betalen- naar overvloed, mogelijkheden en vrijheid! In de leeromgeving vind je alle stappen die ik zelf gezet heb en die jij nodig hebt om te ontsnappen uit de ratrace en weer te gaan leven. Denk hierbij aan: persoonlijke ontwikkeling, geldzaken en een financieel vrij leven bouwen, loskomen van maatschappelijke verwachtingspatronen en vol vertrouwen durven leven in plaats van te overleven.


De leeromgeving bestaat uit superhandige praktische stappen, voorbeelden en oefeningen, waardoor het voor jou super simpel wordt om alles toe te passen en te implementeren in jouw leven. Je krijgt overigens direct toegang tot al het lesmateriaal! Als je een beetje op mij lijkt (🤭😜) , wil je het liefst NU al je leven veranderen en niet uitstellen tot morgen!

Krijg direct toegang


niet goed, geld terug garantie
review cursist

Sarina

Ik wist niet hoe of waar ik moest beginnen met financiële vrijheid

De eerste lessen van module 1 geven direct verandering binnen de week!! Ik merk zoveel verandering in mijn gedachten, gedrag én energie, ik ben veel positiever. Je kan dus echt zijn wie je wilt zijn. De out of the box geeft mij echt een goede start om me te verdiepen in financiële vrijheid, ik wist niet waar of hoe ik moest beginnen. Dankjewel hiervoor.

Als vrijheidsondernemer werk ik niet 1 op 1 maar met online trainingen en masterclasses. Dit omdat ik in overvloed geloof en hierbij zo meer mensen tegelijkertijd kan helpen. Je krijgt 6 maanden toegang tot de LIVE Q&A waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt en al je vragen kan stellen en je kan leren van en verbinden met gelijkgestemden.


Zo creëer ik een WIN-WIN, jij kan de cursus op je eigen tempo volgen, zelfstandig aan de slag gaan met alle kennis en praktische tools die je krijgt, en hebben we beide de vrijheid om ook tijd te besteden aan andere belangrijke zaken in het leven: vrienden, familie, partner, weekendjes, vakanties, …


Door met jezelf aan de slag te gaan, in mogelijkheden (overvloed) te denken, en universele wetten toe te passen, voel jij je veel gelukkiger want je krijgt helder wat je wilt en hoe je dit gaat realiseren. Je ervaart meer vrijheid en rust omdat je vanuit vertrouwen bouwt aan het leven waar je geen vakantie meer nodig hebt.

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Wat tref je aan in de out of the box?

out of the box

Herontdek jezelf

Haal jezelf uit dat maatschappelijke hokje, stel jezelf andere vragen en graaf een laagje dieper naar jouw persoonlijke waarden waarmee je jouw ideale levensstijl samenstelt.

Vind je passie

Doordat ik je leer "schijt" 💩😜 te hebben aan maatschappelijke verwachtingen, kap je met het volgen van de kudde. Je leert kiezen voor 100% leven, waarbij jij jouw passie ontdekt en elke dag doet waar je gelukkig ven wordt.
out of the box

Terug achter het stuur

Je leert de controle nemen over je eigen leven, waarbij jij degene bent die beslissingen maakt hoe ze haar dagen wilt indelen.
Jouw eigen weg zoeken - praktische stappen

Stappenplan

De out of the box is een stap-voor-stap online training waarin ik je meeneem in het volledige transformatieproces dat je nodig hebt om zowel jezelf te (her)ontdekken, bij te leren over geld en financiële vrijheid, patronen en overtuigingen die je niet dienen te doorbreken en te leren hoe je door universele wetten in te zetten, jouw proces versnelt.
out of the box

Tools om je proces te versnellen

Er zijn tal van tools dat je kan inzetten om sneller te manifesteren wat jij zo graag wilt. Ik  voorzie je van de tools die ik zelf ook nog dagelijks gebruik en die mij 2 succesvolle bedrijven, vastgoed + passief inkomen, een droompartner en een vrij leven hebben opgeleverd.

Missionbyrika - persoonlijke groei

Kick-ass mindset 

Door te leren ondernemen, investeren en in mogelijkheden en overvloed te denken, open je de deuren naar vrijheid. Het spreekt voor zich dat deze levensveranderende transformatie een andere mindset vraagt. Ik leer je doorheen de online training met een andere blik naar de wereld kijken alsook is er een volledige module waarbij ik je de 4 stappen leer voor een blijvende succesmindset.
Online cursus vrijheid en durven

Portie lef & durf 

Je comfortzone is veilig maar ook middelmatig. Doormiddel van je vernieuwde mindset, voel jij vertrouwen in jezelf en durft je daardoor keuzes maken waar jij blij van wordt.
(zonder je hierbij af te vragen of het zo hoort of wat "normaal" is)
out of the box

Universele wetten

Universe wetten inzetten was voor mij een mega eyeopener destijds. Je leert op een praktische, simpele manier hoe jij dit kan toepassen om sneller en gerichter resultaten te behalen.
out of the box

Moneymindset 

Je ontleedt jouw geldverhaal en we gaan samen aan de slag om blokkades, belemmeringen, patronen en overtuigingen te shiften naar een realiteit die je wel dient (lees: niet meer struggelen op financieel vlak)

In 9 stappen jouw droomleven creëren

Goede vragen

De kracht van jezelf goede vragen te stellen, is enorm onderschat. Door jezelf betere en concretere vragen te stellen, krijg je meer helderheid en zie je door het bos, de bomen weer!
wet van de aantrekking

Money magnet 

Door nieuw geïnstalleerde patronen en overtuigingen, ben jij na de training een magneet voor goede ideeën, geld, mogelijkheden en overvloed en weet deze goed te herkennen!

out of the box

Uitzoomen

Een hele fijne manier om te leren relativeren is uitzoomen. Je krijgt meer helderheid, overzicht en kan je meer focussen op zaken die echt belangrijk zijn waardoor je als een sneltrein bereikt wat je zo graag wilt én je dagelijks doet wat je leuk vindt!

Is de out of the box geschikt voor jou?

out of the box

JA als je meer vrijheid wilt: financieel, tijd indelen, durven, rust en écht leven

Vrijheid is voor iedereen wat anders, maar iedereen wilt in de kern hetzelfde: voldoende financiële rust, een leuke tijd en een heerlijk leven waarbij je zelf de keuze hebt hoe jij dit leeft. De out of the box is een heel algemene, maar zeer diepgaande training waarin jij jezelf op verschillende vlakken (her)ontdekt en vol vertrouwen durft gaan voor het leven dat al lang op jou ligt te wachten.

out of the box

JA als je al wat kennis hebt, maar nog geen resultaat behaalt 

Enkel toegapaste kennis is van waarde. Je kan weten hoe je (bijvoorbeeld) een eigen bedrijf start, maar als je niet de eerste stap neemt, blijf je aanmodderen in loondienst een gaat de tijd alsnog voorbij. Het enige wat jij hoeft te doen, is beslissen wat je doet met de tijd die je is gegeven. Je hebt een verlangen uitgezonden dat je een leuker en vrijer leven wilt, en nu komt deze online training op je pad die jij nodig hebt om in no time jouw mooiste leven te creëren. Toeval bestaat niet, en je krijgt geen fantastisch leven door (oncomfortabel) in je comfortzone te blijven, maar wel door dagelijks kleine stapjes te zetten. Ik help je hiermee als jij verandering wilt.

out of the box

JA als je nieuw bent, maar overweldigt geraakt van hoe je moet beginnen

SAY NO MORE! Wist je dat mijn lessen in jip en janneke taal aan je worden uitgelegd? Geen moeilijke termen of complexe modules, je krijgt hele praktische video's waarmee je direct aan de slag kan. Wist je trouwens dat de hele eerste module gaat over oriëntatie? Je duikt eerst de diepte in en je komt tot de kern van waar jij in je leven naartoe wilt. Je pelt laag na laag af en trekt jezelf uit het maatschappelijke hokje waar je (onbewust) in zit.

power

NEE als je niet overtuigd bent dat jij jouw leven wilt veranderen

Jij bent degene die het uiteindelijk zal moeten doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Daarom ben ik er voor je, met alle lessen en in de LIVE Q&A's. Als je niet klaar bent om écht komaf te maken met je dagelijkse sleur en een fantastisch leven te creëren, blijf dan lekker waar je bent. Want na deze cursus is het niet meer OF je jouw droomleven waarmaakt, maar WANNEER dit gebeurt.

14 dagen geld terug garantie

Kom je er binnen 14 dagen achter dat de out of the box toch niets voor je is? Dan krijg je, zonder gedoe, het volledige bedrag terug. Je kan dus veilig instappen en loopt hierdoor geen enkel risico. 

Review out of the box

Dankzij je enthousiasme in de podcast en herkenbare verhalen, twijfelde ik geen seconde om in de out of the box te stappen. Ik ging me interesseren in financieel onafhankelijk worden, en zocht iemand die me dit duidelijk kon uitleggen. Er was zoveel te leren dat ik niet wist waar te beginnen. Door de out of the box heb ik nu een goede start, en zo veel meer dan dat omdat je zoveel goede informatie geeft. Ik weet nu veel beter wat ik wel en niet wil en waar mijn interesse ligt. Dank voor de nieuwe inzichten.

- Jolien
Mock up OUT OF THE BOX ONLINE TRAINING
€ 1197-
€ 997,-

Online training OUT OF THE BOX 

Zwaai je baan in loondienst vaarwel door (slimmer) te leren ondernemen/investeren & ontsnap uit de ratrace! 🚀

YESSS ik doe mee!
Betalen in termijnen mogelijk.

Ja, maar...

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Wat als ik vragen heb voor/tijdens/na de training?

Ik geef maandelijks een LIVE Q&A waar jij al je vragen kan stellen. Je mag mij ook een berichtje sturen op Instagram, dan kijken we samen hoe ik je kan helpen.
Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt levenslang toegang tot de inhoud van de training.
Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Ik twijfel nog, is de cursus wel voor mij?

Waaraan twijfel je? Ik ben er zeker van dat jij na het volgen van de cursus gigantische stappen richting jouw droomleven gaat zetten. Jij wil dit toch ook? Je hebt een 14 dagen geld terug garantie, indien je toch liever blijft aanmodderen, geef ik met liefde je centjes terug.
Mock up OUT OF THE BOX ONLINE TRAINING
€ 1197,-
€ 997,-

Ik weet genoeg, I'm in!! 🚀

Verdien meer geld met minder hard werken en doe elke dag wat je leuk vindt.


Zwaai je baan in loondienst vaarwel door (slimmer) te leren ondernemen/ investeren & ontsnap uit de ratrace!

Direct toegang tot de complete cursus


Betalen in termijnen mogelijk.