Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Gedaan met je kostbare tijd te verspillen tussen die 4 muffe kantoormuren!

Ontsnap uit de ratrace & ga weer leven in plaats van overleven

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Gedaan met je kostbare tijd te verspillen tussen die 4 muffe kantoormuren!

Ontsnap uit de ratrace & ga weer leven in plaats van overleven

Met missionbyrika reik ik je de tools aan om dát leven te creëren op jouw eigen voorwaarden. Wat bedoel ik daarmee? Dat jij vanaf nu degene bent die de spelregels (van je leven) bepaalt. Vanuit passie en ongeloof - oh my god, waarom weet niet iedereen dit?- bouwde ik de vrijheidsacademy. Het leven is maakbaar & dromen realiseren is niet slechts voor enkele gelukzakken of toeval.
Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Op de rand van een breakdown...

Mijn eerste 25 levensjaren bewandelde ik het voorgekauwde pad: studeren in de stad, samenwonen & mijn eerste (echte) job. De vraagtekens kwamen na enkele weken in loondienst… Is dit dan hoe mijn leven er vanaf nu uit ziet? Heel het jaar hard werken om dan 5 weken te mogen genieten en vrij te zijn? Aftellen naar vrijdagmiddag en mijn weekend volproppen met leuke dingen ter compensatie van mijn matige werkweek? Ik zag de fun er niet van in. Na een vriendinnenvakantie en een job verandering (want was ‘mijn probleem’ niet gewoon dat de functie niet bij me paste?) zat ik op de rand van een gigantische breakdown. Wat wilde ik dan wel? Ik wist het echt niet.

Vastbesloten dat het anders moest kunnen, ging ik aan de slag met mezelf en mijn mindset. Ik dook in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en oh boy, wat is mijn leven 180° gedraaid sindsdien.

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

CEO van m'n eigen leven

Hoewel mijn eerste jaren in loondienst één grote struggle was, diende ik dit proces door te maken. Ik wist nu immers heel goed wat ik niet meer wilde: met de moed in mijn schoenen op maandag en met een bijna euforisch gevoel op vrijdag; maanden aftellen naar 10 dagen vakantie, om daarna weer vanaf 0 opnieuw te beginnen.

Wat ik dan wel wilde? Ik had geen flauw idee (haha). We leren zodanig in hokjes te denken, dat ik eerst moest loskomen van oude patronen en overtuigingen die ik had. Voornamelijk over hoe het leven er dient uit te zien, geld verdienen en mijn eigen potentieel. Eens ik mezelf beter leerde kennen, bewust werd van universele wetten en me ging omringen met inspirerende mensen die hun droomleven al gecreëerd hadden, ging de bal aan het rollen.

Dankzij mijn vernieuwde blik op de wereld, veranderde mijn realiteit supersnel. Het is geen quick fix, maar eenmaal je beslist dat je verandering wil en weet welke tools je kan inzetten, stap je op een sneltrein waarbij het onmogelijke mogelijk wordt. Dit geeft enorm veel rust en vertrouwen, ik ging er zowel financieel als persoonlijk in enkele jaren enorme stappen op vooruit en leef nu elke dag zoals ik het wil.

"Wat een leuke eerste kennismaking, Rika! Vind de masterclass zeer interessant, heb net ook je grote training out of the box aangeschaft, hier moet ik meer van weten!!"


- Lisa

Missionbyrika

out of the box

40+ tevreden klanten

Heel wat levensgenieters en vrije goestingdoeners gingen je al voor. Ze ontdekten waar ze diep vanbinnen al zo lang naar op zoek waren en kozen voor hun eigen weg. Een leven waar vrijheid, passie en en 100% leven (in plaats van overleven) centraal staat.
out of the box

Van loondienst naar 2 succesvolle bedrijven

Fun story!

Toen ik mijn vastgoedbedrijf enkele jaren geleden startte en besefte dat ik in NO TIME financieel vrij kon worden, werd mijn passie (inspireren) mijn 2e bedrijf. Ik hou ervan om mensen bewuster te maken van hun eigen mogelijkheden en buiten de gebaande paden te leren denken voor een "extraordinary life". Ik richtte daarom met Missionbyrika de vrijheids-academy op, waarin jij welkom bent als jij jouw leven ook volledig op jouw eigen voorwaarden wilt gaan inrichten!

out of the box

4 jaar persoonlijke ontwikkeling

Sinds ik voelde dat ik niet in dit 9-5, haastig en drukke leven paste, ben ik aan de slag gegaan met mezelf. Ik volgde verschillende opleidingen, las 15+ mindsetboeken, nam een coach en besteedde meer dan 25.000€ aan persoonlijke ontwikkeling. Dat bracht me bij het leven waar ik van droomde.
out of the box

Verschillende inkomstenstromen

Het nummer 1 principe van (financiële) vrijheid is om niet langer afhankelijk te zijn van 1 bron van inkomen. Ik bouwde zelf meerdere stromen op waaronder mijn bedrijven, vastgoed en verschillende investeringen op de beurs en in de cryptowereld.

Van 9-5 naar een vrij leven

  Na jaren ervaring in persoonlijke ontwikkeling, mijn eigen levenstransformatie, 40+ klanten met doorbraken en een vernieuwde levensstijl, duizenden podcastluisteraars en dagelijkse vragen over hoe ik dit allemaal doe, weet ik precies waar jij tegenaan loopt en wat je nodig hebt om ook het roer om te gooien.


  Al mijn kennis zit in de vrijheids-academy. Deze masterclass is de meest laagdrempelige instap naar jouw  vrijer -F*CK IT, ik doe het gewoon- leven waarbij ik je mogelijkheden en een uitweg uit de gehaaste ratrace aanreik.

Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom
 • Met geopende ogen en een gezonde dosis "goestingdoenerij" neem je niet langer genoegen met onuitgesproken, maar toch duidelijk voelbare maatschappelijke verwachtingen. Wat is de fun van 40+ jaar (moeten) werken en wekelijks aftellen naar vrijdag anyway?
 • Welkom bij het clubke van de goestingdoeners! Het is dik oké is om "meer" uit het leven te willen halen, sterker nog: je bent uniek. Amper 2% van de mensen geeft gehoor aan dat knagende gevoel (is dit het leven dan?/ moet ik dit doen tot aan mijn pensioen?) en durft verder te kijken dan hun neus lang is. Proficiat dus, en thank yourself later! 😉
 • Behoor niet langer tot het meubilair van je muffe kantoorbaan of tot de hierbij aanwezige -slecht weer klagers-, maar creëer de vrijheid voor jezelf om dat one way ticket te boeken en (1) niet te hoeven terugkomen of (2) blut te gaan aan je spaargeld en daarna weer van 0 te moeten beginnen. 


Wat tref je aan in deze masterclass?

Missionbyrika - persoonlijke groei

Mindset shifts

Van een tekort mindset naar overvloed in 1 simpele stap.
out of the box

Vrijheid

Je ontdekt de verschillende lagen van vrijheid. Dit is voor iedereen anders, je ontdekt wat bij jou past.

out of the box

Durf & lef

Maatschappelijke verwachtingen loslaten en kiezen voor wat je écht wilt. 

out of the box

Doorbreek de vicieuze cirkel

Je leert hoe je de vicieuze cirkel van ons geldsysteem doorbreekt en stopt met slaaf te zijn van geld.

Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom

Locatie onafhankelijk?

Vrijheid hoeft niet te betekenen: met je blote billen op een godverlaten strand. Wat als je vanop een tropische locatie je laptop kon openklappen en werken?

Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom

Online tijdperk

Je ontdekt de mogelijkheden van het internet en online ondernemen.

Review deelneemster masterclass van 9-5 naar Nail it To Freedom

Tina

Wow, wat een eyeopener!

Een superleerrijke en persoonlijke masterclass, alsof je bij me thuis in de living zat. Op sommige momenten best confronterend maar wow, wat een eyeopener. Een uur vol met goede vragen, lessen en waarden om mee aan de slag te gaan. Bedankt!

Extra voordelen 

 • Je hebt onbeperkt toegang tot de video, deze kun je online op je eigen tempo bekijken
 • Het is een interactieve masterclass, verwacht goede vragen en leuke oefeningen
 • Er zit een handig werkboek bij waar je tijdens (of na) de masterclass je ideeën en plannen kan uitwerken
 • Introductie waarin je ondergedompeld wordt in een andere manier van denken met life-changing inzichten
 • Voorloper van mijn allesomvattende training out of the box, zo krijg je de kans om je laagdrempelig te verdiepen
 • Je kan na de masterclass onmiddellijk aan de slag met opgedane inzichten!

Dag Rika, ik kwam je profiel toevallig tegen, downloadde je freedomguide en schreef me gelijk in voor de masterclass. Ik hou zo van je visie. Ik wil heel graag als freelancer aan het werk om zo veel te kunnen reizen en te werken! Door je masterclass te volgen heb ik nu het besef ... waarom ben ik dit eigenlijk nog niet aan het doen? Waar wacht ik toch op? Dus vanaf vandaag neem ik actie en ga ik dit gewoon waarmaken. Dankje dankje dankje! 

- Hannelore

Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom
€ 27,-

Masterclass van 9-5 naar Nail it To Freedom

  Na jaren ervaring in persoonlijke ontwikkeling, mijn eigen levenstransformatie, 40+ klanten met doorbraken en een vernieuwde levensstijl, duizenden podcastluisteraars en dagelijkse vragen over hoe ik dit allemaal doe, weet ik precies waar jij tegenaan loopt en wat je nodig hebt om ook het roer om te gooien.


  Al mijn kennis zit in de vrijheids-academy. Deze masterclass is de meest laagdrempelige instap naar jouw  vrijer -F*CK IT, ik doe het gewoon- leven waarbij ik je mogelijkheden en een uitweg uit de gehaaste ratrace aanreik.