Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer
Zeg vaarwel tegen jouw 9-5 en creëer vrijheid om meer van je leven te genieten door in mogelijkheden en overvloed te leren denken.

Bouw een financieel vrij leven vanuit loondienst >>>

Had ik maar eerder geweten hoe de vork in de steel zat...

Je ging studeren, nam een job en voor je het wist, zit je nu vast in een systeem en ben je afhankelijk van je maandelijks salaris. Misschien denk je eraan wat minder te werken, maar je wilt financieel niet inboeten… of een andere baan te nemen, iets wat beter bij je past. Misschien denk je er zelfs aan je eigen bedrijf te starten, en hiermee baas te worden over jouw eigen tijd. Allemaal heel leuk, maar ik had op voorhand graag geweten hoe de vork écht in de steel zat. Want door enkel hard te werken, ook al is het voor je eigen bedrijf, creëer je geen vrijheid.

Als vrijheidsondernemer help ik ambitieuze vrouwen losbreken uit hun baan in loondienst om meer te genieten van het leven.


Je zou het misschien niet verwachten, maar je hoeft niet rijk te zijn om een financieel vrij te leven te creëren. Je kan simpel starten vanuit loondienst en dat is wat het zo interessant maakt!

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Mindset is alles!

Door te leren ondernemen, investeren en in mogelijkheden en overvloed te denken, open je de deuren naar vrijheid. Het spreekt voor zich dat deze levensveranderende transformatie een andere mindset vraagt. Ik heb alles wat jij nodig hebt om te kunnen starten, gebundeld in een masterclass waarmee jij je laagdrempelig kan verdiepen.

  • Hoe jij jouw huidige realiteit vanaf vandaag verandert
  • Ontdek de aspecten en de mogelijkheden van een vrij leven
  • Hoe ik  financiële vrijheid aantrok door mijn vastgoedbedrijf te starten en zonder een grote zak geld (toen 25 jaar), nu passief inkomen verdien

Door zowel te leren ondernemen en investeren met een overvloedsmindset, heb je de fundering te pakken voor ultieme vrijheid, waarbij je gerichter en sneller bereikt wat je zo graag wilt.

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Meer mogelijkheden, meer vrije tijd & meer genieten doormiddel van financiële vrijheid

  • Starten zonder kennis
  • Vrijheid creëren vanuit loondienst of onderneming
  • Doorbreken van de vicieuze geldcirkel waar je nu in zit
  • Durven kiezen voor je eigen mooiste leven
  • Mindsetshifts voor succes
  • Kort, praktisch werkboek om je inzichten om te zetten in actie
Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom
review masterclass Nail it To Freedom

Rika, ik kwam je profiel tegen, downloadde je freedomguide en schreef me gelijk in voor de masterclass. Ik hou zo van je visie. Ik wil heel graag als freelancer aan het werk om zo veel te kunnen reizen en te werken! Door je masterclass te volgen heb ik nu het besef ... waarom ben ik dit eigenlijk nog niet aan het doen? Waar wacht ik toch op? Dus vanaf vandaag neem ik actie en ga ik dit gewoon waarmaken. Dankje dankje dankje!

- Hannelore

Krijg toegang tot de masterclass van

9-5 naar NAIL IT TO FREEDOM 🚀

Wil je jouw baan in loondienst vaarwel zeggen om meer van het leven te genieten, maar heb je geen idee hoe of waar te beginnen? SAY NO MORE, deze masterclass is de kickstart die jij nodig hebt om je leven 180° te transformeren.


Je krijgt onmiddellijk toegang tot de 1 uur durende praktische video waar ik je meeneem in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, financiële vrijheid (hoe starten vanaf 0?) en je ontdekt wat er mogelijk is om dat leukere leven vanuit loondienst op te bouwen.

In de online leeromgeving krijg je ook een handig werkboek dat je helpt meer inzicht te krijgen in wat jij graag wilt, en wat hiervoor nodig is!

Wat tref je aan in masterclass?

Missionbyrika  - persoonlijke groei

Mindset shifts

Je leert denken in mogelijkheden om meer overvloed in je leven aan te trekken. Doormiddel van praktische voorbeelden, kan je deze mindset makkelijk implementeren in je dagelijks leven.
out of the box

Vrijheid

Wat is vrijheid en vooral: wanneer voel jij je vrij? Je ontdekt in de masterclass verschillende aspecten van een vrij leven en welke voor jouw van toepassing zijn + verschillende mogelijkheden voor jou!
out of the box

Durf en lef

Vanuit loondienst jouw mooiste en meest vrije leven creëren, vereist een andere manier van denken. Je bent nu in je huidige situatie door de gedachten en acties van het verleden. Wil jij losbreken uit deze middelmaat, dan zal je dus nu andere gedachten en acties moeten kiezen! Deze transformatie vraagt om een succesmindset, die je gewoon kan aanleren en toepassen.
out of the box

Stappenplan

Je leert hoe je van 0 kan beginnen met het creëren van een financieel vrijer leven. Je kan hiermee gemakkelijk starten vanuit je baan in loondienst en ik leer je hoe je dit doet.
Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom

Locatie onafhankelijk?

Voor de ene betekent vrijheid niet meer voltijds werken, voor de ander betekent het werken vanachter je laptop in het buitenland. Voor elke vrijheidsaspect geef ik je mogelijkheden, voorbeelden en opties.

Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom

Online tijdperk

Online ondernemen is hip. Niet gek ook, je kan meer geld verdienen zonder harder te werken. Je zou wel gek zijn als je hier niet meer over wilt weten 😉

Is de masterclass geschikt voor jou?

out of the box

JA als je meer vrijheid wilt: financieel, tijd indelen, durven, rust en écht leven

Vrijheid is voor iedereen wat anders, maar iedereen wilt in de kern hetzelfde: voldoende financiële rust, een leuke tijd en een heerlijk leven waarbij je zelf de keuze hebt hoe jij dit leeft. In de masterclass zet jij jouw eerste stappen naar een totaal andere realiteit want je leert in mogelijkheden en overvloed te denken, een middelvinger opsteken naar alles wat (zogezegd) moet en start met het creëren van een financieel vrijer leven.

out of the box

JA als je nieuw bent, maar overweldigt geraakt van hoe je moet beginnen

SAY NO MORE. Deze masterclass is jouw startpunt voor verandering! Want je leert dat je helemaal geen rijke ouders, extreem geluk of speciale talenten hoeft te bezitten om ook dat vrije leven te creëren waar je zo van droomt.

power

NEE als je niet openstaat om bij te leren

Doordat je bent opgegroeid in een tekort en schaarste maatschappij, is het normaal dat je angsten, appeltjes voor de dorst en "doe maar normaal, da's al gek genoeg" overtuigingen hebt. In deze masterclass doe ik jouw zaklamp uit en steek ik het groot licht aan om je meer mogelijkheden te laten zien. Ik werk liever niet met mensen die angstig het licht terug proberen uit te doen en ongelukkig in het donker blijven zitten.

14 dagen geld terug garantie

Kom je er binnen 14 dagen achter dat de masterclass toch niets voor je is? Dan krijg je, zonder gedoe, het volledige bedrag terug. Je kan dus veilig instappen en loopt hierdoor geen enkel risico. 

Mock up OUT OF THE BOX ONLINE TRAINING
€ 47,-
€ 27,-


Masterclass van 9-5 naar NAIL IT TO FREEDOM 🚀

Zeg vaarwel tegen jouw 9-5 en creëer vrijheid om meer van je leven te genieten door in mogelijkheden en overvloed te leren denken.

Ja, maar...

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Wat als ik vragen heb voor/tijdens/na de training?

Je mag mij een berichtje sturen op Instagram, dan kijken we samen hoe ik je kan helpen.
Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt levenslang toegang tot de inhoud van de training.
Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Ik twijfel nog, is de cursus wel voor mij?

Waaraan twijfel je? Ik ben er zeker van dat jij na het volgen van de cursus geactiveerd bent om actie te ondernemen. Jij wil dit toch ook? Je hebt een 14 dagen geld terug garantie, indien je toch liever blijft aanmodderen, geef ik met liefde je centjes terug.
Review deelneemster masterclass van 9-5 naar Nail it To Freedom

Tina

Wow, wat een eyeopener!

Een superleerrijke en persoonlijke masterclass, alsof je bij me thuis in de living zat. Op sommige momenten best confronterend maar wow, wat een eyeopener. Een uur vol met goede vragen, lessen en waarden om mee aan de slag te gaan. Bedankt!

Mock up OUT OF THE BOX ONLINE TRAINING
€ 47,-
€ 27,-

Ik weet genoeg, kom maar op met dat vrije leven!🥳

Bouw een financieel vrij leven vanuit loondienst!

Dat wil ik leren! 
Niet goed, geld terug