Joehoe nog even dit, 

De freedom guide zit in je mailbox (YESSS)! Hoe zou je het vinden om ook direct toegang te krijgen tot mijn masterclass “van 9-5 naar Nail it To Freedom”! Deze masterclass is het jouw kickstart van een compleet ander leven waarbij je op een nieuwe tijdlijn stapt en de fundering van jouw mooiste leven creëert.

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Gedaan met je kostbare tijd te verspillen tussen die 4 muffe kantoormuren!

Ontsnap uit de ratrace & ga weer leven in plaats van overleven

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Gedaan met je kostbare tijd te verspillen tussen die 4 muffe kantoormuren!

Ontsnap uit de ratrace & ga weer leven in plaats van overleven

Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom
€ 27,-
€ 15,-

Masterclass van 9-5 naar Nail it To FREEDOM

 • Met de juiste mindset en praktische tools leer jij hoe je uit dit middelmatige leven stapt en een volledig nieuwe (kick-ass) realiteit creëert.
 • Hoe je hier simpel mee kan starten vanuit loondienst
 • Je leven verdubbelt in fun want je stopt met "moeten" en steekt (samen met mij) een dikke middelvinger op naar maatschappelijke verwachtingen
 • Met een frisse blik kijk je heel anders naar jouw toekomst en zit je niet meer "vast" in je routinematige *zucht op maandag-baan
 • Hoe jij (vanaf 0) een financieel vrij leven realiseert 
 • Je verandert je energiefrequentie van een tekort mindset naar overvloed waarmee je meer mogelijkheden, geluk en vrijheid op alle vlakken aantrekt
Met missionbyrika reik ik je tools en mogelijkheden aan om dát leven op jouw eigen voorwaarden te creëren. Met mijn hulp verander jij de spelregels van jouw bestaan voor een leuker en vrijer leven. Vanuit passie en -oh my god, waarom leren we dit niet op school- bouwde ik een vrijheidsacademy waarin jij welkom bent als je ook wilt ontsnappen aan de gehaaste ratrace. Het leven is maakbaar & dromen realiseren is niet slechts voor enkele gelukzakken of toeval.
Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Op de rand van een breakdown...

Mijn eerste 25 levensjaren bewandelde ik het voorgekauwde pad: studeren in de stad, samenwonen & mijn eerste (echte) job. De vraagtekens kwamen na enkele weken in loondienst… Is dit dan hoe mijn leven er vanaf nu uit ziet? Heel het jaar hard werken om dan 5 weken te mogen genieten en vrij te zijn? Aftellen naar vrijdagmiddag en mijn weekend volproppen met leuke dingen ter compensatie van mijn matige werkweek? Ik zag de fun er niet van in. Na een vriendinnenvakantie en een job verandering (want was ‘het probleem’ niet gewoon dat de functie niet bij me paste?) zat ik op de rand van een breakdown. Wat wilde ik dan wel? Ik wist het niet.

Vastbesloten dat het anders moest kunnen, ging ik aan de slag met mezelf en mijn mindset. Ik dook in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en oh boy, wat is mijn leven 180° gedraaid sindsdien.

Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

CEO van m'n eigen leven

Hoewel mijn eerste jaren in loondienst één grote struggle was, diende ik dit proces door te maken. Ik wist nu immers heel goed wat ik niet meer wilde: met de moed in mijn schoenen op maandag en met een bijna euforisch gevoel op vrijdag; maanden aftellen naar 10 dagen vakantie, om daarna weer vanaf 0 opnieuw te beginnen.

Wat ik dan wel wilde? Ik had geen flauw idee (haha). We leren zodanig in hokjes te denken, dat ik eerst moest loskomen van oude patronen en overtuigingen die ik had. Voornamelijk over hoe het leven er dient uit te zien, geld verdienen en mijn eigen potentieel. Eens ik mezelf beter leerde kennen, bewust werd van universele wetten en me ging omringen met inspirerende mensen die hun droomleven al gecreëerd hadden, ging de bal aan het rollen.

Dankzij mijn vernieuwde blik op alle mogelijkheden, veranderde mijn realiteit supersnel. Het is geen quick fix, maar eenmaal je beslist dat je verandering wil en weet welke tools je kan inzetten, stap je op een sneltrein waarbij het onmogelijke mogelijk wordt. Dit geeft enorm veel rust en vertrouwen, ik ging er zowel financieel als persoonlijk in enkele jaren enorm op vooruit en leef nu elke dag zoals ik het wil.

"Wat een leuke eerste kennismaking, Rika! Vind de masterclass zeer interessant, heb net ook je grote training out of the box aangeschaft, hier moet ik meer van weten!!"


- Lisa

Missionbyrika

out of the box

40+ tevreden klanten

Heel wat enthousiaste levensgenieters gingen je al voor. Ze ontdekten waar ze diep vanbinnen al zo lang naar op zoek waren en kozen voor hun eigen weg. Een leven waar vrijheid, passie en en 100% leven (in plaats van overleven) centraal staat.
out of the box

Van loondienst naar 2 succesvolle bedrijven

Fun story!

Toen ik mijn vastgoedbedrijf enkele jaren geleden startte en besefte dat ik in NO TIME financieel vrij kon worden, werd mijn passie (inspireren) mijn 2e bedrijf. Ik hou ervan om mensen buiten de gebaande paden te leren denken voor een fantastisch leven op eigen voorwaarden. Ik creëerde voor jou de vrijheidsacademy waarin je welkom bent als je ook wilt ontsnappen aan de gehaaste ratrace.

out of the box

4 jaar persoonlijke ontwikkeling

Ik ging aan de slag met mezelf toen ik ontdekte dat dit drukke 9-5 systeem met slechts 5 weken vakantie, niet bij me paste. Ik volgde verschillende opleidingen waaronder businessprogramma's, vastgoedtrainingen, spirituele en mindset opleidingen en trainingen over geld en de wet van de aantrekking. Ik nam een coach en besteedde in enkele jaren meer dan 25.000 euro aan persoonlijke ontwikkeling. Dit bracht me bij het leven waar ik van droomde.
out of the box

Verschillende inkomstenstromen

Vrijheid betekent mogelijkheden en onafhankelijkheid. Ik kies om niet afhankelijk te zijn van slechts 1 inkomen, maar bouwde doorheen de jaren verschillende stromen op. Met een investeringspand, verschillende vastgoedprojecten in de UK, een schaalbaar bedrijf, beleggingen op de beurs en in de crypto & NFT space, bouw ik vermogen op terwijl ik mijn mooiste leven leef.
 • Met geopende ogen en een gezonde dosis "goestingdoenerij" neem je niet langer genoegen met onuitgesproken, maar toch duidelijk voelbare maatschappelijke verwachtingen. Wat is de fun van 40+ jaar (moeten) werken en wekelijks aftellen naar vrijdag anyway?
 • Welkom bij het clubke van de goestingdoeners! Het is dik oké is om "meer" uit het leven te willen halen, sterker nog: je bent uniek. Amper 2% van de mensen geeft gehoor aan dat knagende gevoel (is dit het leven dan?/ moet ik dit doen tot aan mijn pensioen?) en durft verder te kijken dan hun neus lang is. Proficiat dus, en thank yourself later! 😉
 • Behoor niet langer tot het meubilair van je muffe kantoorbaan of tot de hierbij aanwezige -slecht weer klagers-, maar creëer de vrijheid voor jezelf om te kiezen hoe jij vanaf nu je dagen en tijd inricht.

Na de masterclass...

 • Zit je niet meer “vast” in je routinematige loondienst-leven. Je hakt knopen door en maakt keuzes op basis van vertrouwen in plaats van angst
 • Weet jij hoe je van 0 kunt starten met het creëren van een financieel vrij leven
 • Is jouw leven verdubbeld in fun want je stopt met “moeten” en steekt (samen met mij) een dikke middelvinger op naar maatschappelijke verwachtingen.
 • Kijk je met een vernieuwde frisse blik naar een vrije toekomst vol mogelijkheden
 • Heb je vaarwel gezegd tegen jouw tekort mindset en zit je op de verhoogde energiefrequentie waarbij je overvloed aantrekt
Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom


Wat tref je aan in deze masterclass?

Missionbyrika - persoonlijke groei

Mindset shifts

Van een tekort mindset naar overvloed. Doormiddel van herkenbare voorbeelden leer ik je hoe je deze mindsetshift kan maken.
out of the box

Vrijheid

Je ontdekt de verschillende aspecten van een vrij leven.

out of the box

Durf & lef

Een vrij leven vereist een kick-ass mindset, bold moves en vertrouwen in jezelf! Als vrije goestingdoener help ik jou graag op weg naar meer écht leven.

out of the box

Doorbreek de vicieuze cirkel

Je leert hoe je de vicieuze cirkel van ons geldsysteem doorbreekt en stopt met slaaf te zijn van geld. Je leert hoe jij van 0 kan beginnen met het creëren van een financieel vrij leven dat bij jou past.

Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom

Locatie onafhankelijk?

Vrijheid hoeft niet te betekenen dat je nooit meer wilt werken. Wat als je van op een tropische locatie je laptop openklapt en kan werken?

Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom

Online tijdperk

Je ontdekt de mogelijkheden van het internet en online ondernemen.

Review deelneemster masterclass van 9-5 naar Nail it To Freedom

Tina

Wow, wat een eyeopener!

Een superleerrijke en persoonlijke masterclass, alsof je bij me thuis in de living zat. Op sommige momenten best confronterend maar wow, wat een eyeopener. Een uur vol met goede vragen, lessen en waarden om mee aan de slag te gaan. Bedankt!

Extra voordelen 

 • Je hebt onbeperkt toegang tot de video, deze kun je online op je eigen tempo bekijken
 • Het is een interactieve masterclass, verwacht goede vragen en leuke oefeningen
 • Er zit een handig werkboek bij waar je tijdens (of na) de masterclass je ideeën en plannen kan uitwerken
 • Introductie waarin je ondergedompeld wordt in een andere manier van denken met life-changing inzichten
 • Voorloper van mijn allesomvattende training out of the box, zo krijg je de kans om je laagdrempelig te verdiepen
 • Je kan na de masterclass onmiddellijk aan de slag met opgedane inzichten!

Dag Rika, ik kwam je profiel toevallig tegen, downloadde je freedomguide en schreef me gelijk in voor de masterclass. Ik hou zo van je visie. Ik wil heel graag als freelancer aan het werk om zo veel te kunnen reizen en te werken! Door je masterclass te volgen heb ik nu het besef ... waarom ben ik dit eigenlijk nog niet aan het doen? Waar wacht ik toch op? Dus vanaf vandaag neem ik actie en ga ik dit gewoon waarmaken. Dankje dankje dankje! 

- Hannelore

Masterclass - van 9-5 naar nail it to freedom
€ 27,-
€ 15,-

Masterclass van 9-5 naar Nail it To Freedom

  Na jaren ervaring in persoonlijke ontwikkeling, mijn eigen levenstransformatie, 40+ klanten met doorbraken en een vernieuwde levensstijl, honderden podcastluisteraars en dagelijkse vragen over hoe ik dit allemaal doe, weet ik precies waar jij tegenaan loopt en wat je nodig hebt om ook het roer om te gooien.


  Al mijn kennis zit in de vrijheids-academy. Deze masterclass is het startpunt

  van een compleet ander leven waarbij je op een nieuwe tijdlijn stapt en de fundering van jouw mooiste leven creëert.