Klaar met de haastige ratrace?

Creëer een vrijer leven op jouw eigen voorwaarden met deze out of the box cursus.
Vrijheidsondernemer Rika Vermeiren

Op de rand van een breakdown...

Mijn eerste 22 levensjaren bewandelde ik het voorgekauwde pad: studeren in de stad, samenwonen & mijn eerste (echte) job. De vraagtekens bij dit leven kwamen na enkele weken in loondienst… Is dit dan hoe mijn leven er vanaf nu uit ziet? Heel het jaar hard werken om dan 5 weken te mogen genieten en vrij te zijn? Aftellen naar vrijdagmiddag en mijn weekend volproppen met leuke dingen ter compensatie van mijn matige werkweek? Ik zag de fun er niet van in. Na een vriendinnenvakantie en een job verandering (want was ‘mijn probleem’ niet gewoon dat de job niet bij me paste?) zat ik op de rand van een gigantische breakdown.

Wat wilde ik dan wel? Ik wist het even echt niet meer. Vastbesloten om een andere, leukere en vrijere realiteit voor mezelf te creëren ging ik aan de slag met mezelf en mijn mindset. Ik dook in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en oh boy, wat is mijn leven 180° gedraaid sindsdien.


Rika Vermeiren - vrijheidsondernemer

Elke dag opnieuw 100% vertrouwen, geluk en rust.

Hoewel mijn eerste jaren in loondienst één grote struggle was, diende ik dit proces door te maken. Ik wist nu immers heel goed wat ik niet meer wilde: met de moed in mijn schoenen op maandag naar mijn werk rijden en met een bijna euforisch gevoel op vrijdag weer naar huis omdat het weekend begon en ik eindelijk wat leuks kon gaan doen; maanden aftellen naar 10 dagen vakantie, om daarna weer vanaf 0 terug opnieuw te beginnen.

Wat ik dan wel wilde? Ik had geen flauw idee (haha). We leren zodanig in hokjes te denken, dat ik eerst moest loskomen van oude patronen en overtuigingen die ik had. Voornamelijk over hoe het leven er dient uit te zien, geld verdienen en mijn eigen potentieel. Eens ik mezelf beter leerde kennen, bewust werd van universele wetten en me ging omringen met inspirerende mensen die hun droomleven al gecreëerd hadden, ging de bal aan het rollen.

Dankzij mijn vernieuwde blik op de wereld, veranderde mijn realiteit supersnel. Het is geen quick fix, maar eenmaal je beslist dat je verandering wil en weet welke tools je kan inzetten, stap je op een sneltrein waarbij het onmogelijke mogelijk wordt. Dit geeft enorm veel rust en vertrouwen, ik ging er zowel financieel als persoonlijk enorme stappen op vooruit en leef nu elke dag zoals ik het wil.

"Zeer blij met deze inspirerende cursus. Het zit zo goed in elkaar, ben heel blij dat ik ben ingestapt, dankjewel Rika." 

- Leen

Missionbyrika

out of the box

40+ tevreden klanten

Heel wat levensgenieters en vrije goestingdoeners gingen je al voor. Ze ontdekten waar ze diep vanbinnen al zo lang naar op zoek waren en kozen voor hun eigen weg. Een leven waar vrijheid, passie en en 100% leven (in plaats van overleven) centraal staat.
out of the box

Van loondienst naar 2 succesvolle bedrijven

Fun story!

Toen ik mijn vastgoedbedrijf enkele jaren geleden startte en besefte dat ik in NO TIME financieel vrij kon worden, werd mijn passie (inspireren) mijn 2e bedrijf. Ik hou ervan om mensen bewuster te maken van hun eigen mogelijkheden en buiten de gebaande paden te leren denken voor een "extraordinary life". Ik richtte daarom met Missionbyrika de vrijheids-academy op, waarin jij welkom bent als jij jouw leven ook volledig op jouw eigen voorwaarden wilt gaan inrichten!

out of the box

4 jaar persoonlijke ontwikkeling

Sinds ik voelde dat ik niet in dit 9-5, haastig en drukke leven paste, ben ik aan de slag gegaan met mezelf. Ik volgde verschillende opleidingen, las 15+ mindsetboeken, nam een coach en besteedde meer dan 25.000€ aan persoonlijke ontwikkeling. Dat bracht me bij het leven waar ik van droomde. 
out of the box

Verschillende inkomstenstromen

Het nummer 1 principe van (financiële) vrijheid is om niet langer afhankelijk te zijn van 1 bron van inkomen. Ik bouwde zelf meerdere stromen op waaronder mijn bedrijven en verschillende investeringen op de beurs en in de cryptowereld.

Met missionbyrika reik ik je deze tools aan. Vanuit passie en ‘OH MY GOD, waarom weet niet iedereen dit?’ ontwikkelde ik een manier waarin ik jou meeneem in dit proces, zodat jij ook bereikt wat je het allerliefst wilt. Ik bouwde een vrijheids-academy waarin je verschillende programma’s kan volgen. Mijn meest complete en allesomvattende training is de ‘out of the box’ waarin je het volledige transformatie proces aangaat. Al de stappen die ik je in deze cursus leer, heb ik zelf doorleeft en pas ik nog steeds dagelijks toe... (it’s a lifestyle 😉).


Ik ben met 2 succesvolle bedrijven, passief inkomen vanuit vastgoed, financiële rust en overvloed en het leven waar ik jaren gelden van droomde, het levende bewijs dat alles wat je ook maar wilt, mogelijk is.

review cursist

Sarina

Eigenlijk wist ik al lang wat ik wilde!

De eerste lessen van module 1 geven direct verandering binnen de week!!  Ik merk zoveel verandering in mijn gedachten, gedrag én energie, ik ben veel positiever. Je kan dus echt zijn wie wilt zijn. Bedankt, Rika
Mock up OUT OF THE BOX ONLINE TRAINING

Creëer het leven op jouw eigen voorwaarden.

Na jaren ervaring in persoonlijke ontwikkeling, mijn eigen levenstransformatie, 40+ klanten met doorbraken en een vernieuwde levensstijl, duizenden podcastluisteraars en dagelijkse vragen over hoe ik dit allemaal doe, weet ik precies waar jij tegenaan loopt en wat je nodig hebt om ook het roer om te gooien.


Ik heb al mijn kennis, ervaringen en praktische stappen gebundeld in mijn meest uitgebreide online programma de OUT OF THE BOX.

Wat tref je aan in de out of the box?

out of the box

Herontdek jezelf

Haal jezelf uit dat maatschappelijke hokje, stel jezelf andere vragen en graaf een laagje dieper naar jouw persoonlijke waarden.

Vind je passie

Automatische piloot en kuddegedrag laat je in je vorige leven, we gaan voor passie, genieten en 100% leven.
out of the box

Terug achter het stuur

Kom van die passagiersstoel terug achter het stuur van je eigen leven.
Jouw eigen weg zoeken - praktische stappen

Stappenplan

Je brengt doelen en dromen in kaart maar je gaat ook praktisch aan de slag. Zo zorg je ervoor dat je bereikt wat je wilt.
out of the box

Tools om je proces te versnellen

Je wordt bewust en leert hoe je universele wetten in jouw voordeel laat werken.

Missionbyrika  - persoonlijke groei

Kick-ass mindset 

Je herprogrammeert je mind en leert de 4 noodzakelijke stappen voor een blijvende verandering op elk gebied van je leven.
Online cursus vrijheid en durven

Portie lef & durf 

Je comfortzone is veilig maar ook middelmatig, doormiddel van nieuwe overtuigingen en een andere manier van denken, durf je meer te kiezen voor wat je écht wilt... en dat is niet middelmatig maar fantastisch!
out of the box

Universele wetten

Trek alles wat je graag wilt naar je toe. Supersimpel, gewoon bewust.
out of the box

Moneymindset 

Shiften van jouw overtuigingen, patronen en gewoontes ten opzichte van geld, zodat dit nooit nog struggelen is.

In 9 stappen jouw droomleven creëren

Goede vragen

Verander je denken & verander je leven. Stel jezelf betere vragen om betere antwoorden te krijgen.
wet van de aantrekking

Money magnet 

Doorbreek de cirkel van je huidige financiële realiteit. Herschrijf jouw geldverhaal voor een leven in overvloed.

out of the box

Uitzoomen

uit je hoofd, in je hart. Zo zorg je ervoor dat je sneller stappen durft nemen (en dus ook sneller bereikt wat je wilt)
"Wat een impact! De cursus is heel inspirerend (soms ook wel een beetje confronterend🙈). Het maakt een grote impact!"

- Katrien

Extra voordelen van deze out of the box cursus

  • Je hebt onbeperkt toegang tot alle video’s, deze kun je online op je eigen tempo bekijken
  • Er zit een handig werkboek bij waar je al je dromen, ideeën, plannen, inzichten en opdrachten vorm geeft.
  • Je behaalt snel resultaat door verandering in energie en vernieuwde denkpatronen, aka kick-ass mindset
  • Het is een heerlijke manier om al je ‘lagen’ of te pellen, tot je kern te komen en jezelf te herontdekken
  • Nog geen idee van wat je juist wilt in je leven? Geen probleem, deze training is een gids die je ogen opent en mogelijkheden laat zien.
  • Voor iedereen met het doel “een leuker en vrijer leven op eigen voorwaarden creëren”
  • Lees je liever? Alle videomodules zijn ook uitgeschreven en toegevoegd, zodat je kan printen en aanduiden.
  • Je kunt tijdens en na het volgen van de out of the box onmiddellijk aan de slag met simpele, praktische en direct toepasbare stappen en tools voor een mega transformatie van jouw leven.

BONUS

Je krijgt als bonus 2 visualisaties bij de training. Met behulp van deze krachtige manifestatietool, kijk je binnen in jouw toekomstige leven, en dat ziet er veelbelovend uit!

Veel gestelde vragen

Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Wat als ik vragen heb voor/tijdens/na de training?

Stuur mij een berichtje op mijn Instagram, dan kijken we samen hoe ik je verder kan helpen!
Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt levenslang toegang tot de inhoud van de training.
Missionbyrika meest gestelde vragen online cursus

Ik twijfel nog, is de cursus wel voor mij?

Waaraan twijfel je? Ik ben er zeker van dat jij na het volgen van de cursus gigantische stappen richting jouw droomleven gaat zetten. Jij wil dit toch ook? Je hebt een 14 dagen geld terug garantie, indien je toch liever blijft aanmodderen, geef ik met liefde je centjes terug.
review cursist

Sarina

Ik hoef het niet meer te onderdrukken...

Eigenlijk wist ik al lang wat ik wilde maar ik ontkende het omdat ik door maatschappelijke verwachtingen dacht dat dit geen doel mocht zijn. Ik hoef het niet langer te onderdrukken, ik krijg er een glimlach van op mijn gezicht. Dankjewel, Rika!

Mock up OUT OF THE BOX ONLINE TRAINING
€ 297,-
€ 97,-

OUT OF THE BOX

Na jaren ervaring in persoonlijke ontwikkeling, mijn eigen levenstransformatie, 40+ klanten met doorbraken en een vernieuwde levensstijl, duizenden podcastluisteraars en dagelijkse vragen over hoe ik dit allemaal doe, weet ik precies waar jij tegenaan loopt en wat je nodig hebt om ook het roer om te gooien.

Ik heb al mijn kennis, ervaringen en praktische stappen gebundeld in mijn meest uitgebreide online programma de OUT OF THE BOX.